2777
2789

تو این اوضاع و احوال گرونی اونم کار دندون من رفتم دندونمو کامپوزیت کردم 

الان دندون جلوم بعد ۴ ماه همش لب پر شده یه قسمتش ریخته انقد گریه کردم .چون واقعا من سر دندونام خیلییی اذیت شدم با وجود سن کمم😭😭

زنگ زدم به دکتر گف بیا درستش کنم هزینه نداره ممکنه پیش بیاد بلخره دندون جلوعه

ولی من بهش اعتماد ندارم دیگ حالم خیییلی بده💔💔چجور موادی زده کامپوزیتی ک ۵ الی ۷ سال طول میکشه خراب شه برا من بعد ۴ ماه ریخته لبش 

اینجاشو درست کنه طرف دیگش بعد ۲ ماه ریخت چی؟

اوضاع من چی میشه واقعااا؟؟؟تا کی قراره اینجوری با دندونام ور برم هر روز دندونپزشکی باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مار دکترت خوب نبوده من شیش ساله گذاشتم هنوزم زیباستبرو سرش بگو درست کن

دیگ فوقش جایی ک لب پر شده رو درست میکنه .اگ بخاد بکنه از اول درست کنه ک هزینه دوباره کامپوزیت میگیره ازم 

حالم خیلی بده توصیف نمیتونم بکنم حالمو🙂

چند سالته ؟ چقدر گرفت ازت 

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

اگه مراعات کردی و ریخته جنس موادش بد بوده اگه قرار باشه مشکلی پیش بیاد که به خاطر ایراد کار دندانپزشک باشه همون روزای اول قلفتی کنده میشه یا کنده نشه اون دوندون خیلی بوی بدی میگیره چون نشون میده خوب به دتدون زیری نچسبیده و هوا کشیده ولی اگه لب پر شده با وجود مراعات کردن شاید موادش خوب نبوده به نظرم واضح از دندانپزشکت بپرس چه مارکی استفاده کرده و در مورد کیفیت مواد مصرفیش بپرس .

۱۷ واحدی ۳ تومن

دختر منم همسن شماست دوست داشت انجام بده رفتیم دندون پزشکی دکتره قبول نکرد گفت سنت پایینه 

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)