2777
2789

ببخشید این موقع شب تاپیک‌زدم ولی یدفعه یادم افتاد و دوباره استرس گرفتم زن داداش من روستا زایمان کرده و میگفتن اون شب از حیاط صدای خرناس میومده صداهای ترسناک اخه میگن یه موجوداتی هستن ک زن حامله هارو اذیت میکنن حالا ک پسرشون ۴ سالشه میگن شبا با یکی صحبت میکنه تا یه مدت طرف هعیی میخندوندتش طوری ک نیم ساعت ریسه میرفته حالا هم اذیتش میکنه برادررزادم هعیی داد و هوار میکنه ک دور شو  و ب مامان باباش گعته ک برای من شکلت در میاورده این ااقاهه میگفتن یه بارم داداشم سرویس بوده برادررزادم هیی گریه میکرده ک بابا رفت اتاق و در بست منو رااه نداد داخل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیماری روانی

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

از تاپیکم مشخص بود ترستاکه واسه چی وارد میشی ک بخا ی شحصیت درخشانتم ب نمایش بزاری 😐😐😐

شخصیت درخشان چیه

پسره مشکل روانی داره رسما توهم میزنه خو ببرینش پیش روانپزشک

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

شخصیت درخشان چیهپسره مشکل روانی داره رسما توهم میزنه خو ببرینش پیش روانپزشک

خب مشخصه یگی ب چشمش میاددد پس‌چرا تو مسائل دیگ عادیه؟؟؟ میگن مدت کوتاهیه این طوری شده

خب مشخصه یگی ب چشمش میاددد پس‌چرا تو مسائل دیگ عادیه؟؟؟ میگن مدت کوتاهیه این طوری شده

عزیزم هرکسی توهم خاص خودشو داره

یکی توهم داره موجودات فضایی باهاش صحبت میکنن

یکی توهم داره که خدا باهاش صحبت میکنه

یکیم توهم داره لولوخوره میاد باهاش صحبت میکنه