2777
2789

کسی ۲۰۰ میلیون به یکی بده 

بعد قرار برگردوندن مثلا ۳ ماهه بزارن

و هر ماه ده تومن به ازای اون بده

یعنی در اخر ۲۳۰ میلیون برگردونه این نزولع؟

پس فرقش با وام بانکی چیه اونم باید یه مبلغی بیشتر بدی دیگه 

من فرقشونو نمی‌فهمم 

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن از مرجعت بپرس

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بله عزیزم نزوله 

بانک‌ها همینه وضع شون متاسفانه 

با یسری شرایط با درصد سودهای خاصی میشه وام گرفت که نزول نباشه مثلا بانک رسالت خیلی سودش کمه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
هم وام و هم این مدلی که شما گفتی نزول هست

پس چجوری وام رو میزارن که بگیرن از بانکا

اگه نزوله خود دو لت نباید بزاره دیگه

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

اگه بین خودشون حرف زده باشند که موقع برگشت باید سود بدی نزول نیست چون پول ارزشش رو از دست میده اگه ا ...

متوجه نشدم 

میشه بیشتر توضیح بدین

یعنی فقط لفظش مهمه که بگن این پول قرض بعد سودشم بدی

چه فرقی داره

اگر تو سود وزیان پول شریک باشید وانگار با هم شراکت کردید میشه مضاربه ودیگه نزول نیست

اما اگر در هر صورت شما فقط سود پولو بگیرید این همون نزوله دقیقاً کاری که بانک‌ها انجام میدن،و می‌بینی که خدا چطوری زده تو کمرشون کشورو به خاک سیاه نشوندن

اصل قضیه چیز دیگه بود که از کشور های دیگه گرفتن یعنی پولی رو شخصی میگذاشت توی بانک شخص دیگه ای بااون کار میکرد به اونم سود کار رو میداد اومدن تایه جاییشو اعمال کردن یهو زدن توی جاده خاکی ادامش شد ربا الانم ماچی بهت بگیم همه چیز قاطی شده نمیدونیم

لایک نکنید .توروخدا