2777
2789
عنوان

کادوی تولد شوهرم🥲

672 بازدید | 42 پست

بچه ها من تو عقدم شوهرم کادو تولد برام یه لباس تقریبا ارزون با یه ادکلن خیلی کوچیک و یه ماگ و یه شونه و یه رژ و یه جوراب توی باکس قرمز گذاشت اورد.همه وسایلم قرمز.به نظرم خیلی کم اومد.من واقعا ازش توقع طلا یا گوشی داشتم.سرجمع باکسش یه تومنم نشده.حقوق شوهرمم شست هفتاد تومن به بالا هست.به نظرتون چه رفتاری کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من نمیتونم سر کادو رفتار خاصی کنم

فقط تشکر میکنم که به فکر بوده😐

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

واقعا این چیزا برام مهم نیست همین که به یادت بوده خودش دنیاییه ازش تشکر کن

نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم و این کاربری گویای حالم و روحیات من و نینی تو دلیمه🧚🏼‍♀️🌪🌒

واقعا این چیزا برام مهم نیست همین که به یادت بوده خودش دنیاییه ازش تشکر کن

پس شر به پا نکنم؟اخه واسه تولد مامانش طلا خرید به من گفت واسه توام عینشو میخرم منتظر اون بودم