2777
2789

ممنون میشم راهنمایی کنید 

من امسال قبول نشدم و مجبور به پشت کنکور بودن هستم 

فک و فامیل و رفیق هام دانشجوی دندون هستن یا پزشکی میارن ( ک امیدوارم موفق باشن) 

من الان خیلی حس بدی دارم و جلوی خانواده ام شرمنده ام 

میشه بگید شما چطوری میخوندید؟ روزی چند ساعت؟ چندتا تست؟ 

و اینکه رتبه  و تر ازتون چقدر شده؟ البته اگه ممکنه

واسم دعا کنید... ی کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت خودت رو تحقیر نکنمیرسی به چیزی که میخوای💚✨️امید ب خدا

نمیخوام تحقیر کنم ولی شرمنده ام خیلی 

امیدوارم خدا نصیبت نکنه، خیلی خجالت میکشم و شرمنده ام 

از شب تا صبح بیدارم، صبح تا شب خواب که با خانواده ام کمتر چشم تو چشم بشم 

ولی بازم فامیل زنگ میزنن که فلانی چی شد نتیجه کنکورش و مامانم هی باید توضیح بده که نشد 

خسته ام واقعا ولی مجبورم 

واسم دعا کنید... ی کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

از همونابپرس

اگر ممکنه بود میپرسیدم عزیزم 

ولی یا جواب درست نمیدن یا راهنمایی هایی که میکنن به درد من نمیخوره 

واقعیت به فامیل نگوبپیچون

یعنی نگم قبول نشدم؟ چرا؟ 

چی بگم؟ میشه بگی

نمیخوام تحقیر کنم ولی شرمنده ام خیلی امیدوارم خدا نصیبت نکنه، خیلی خجالت میکشم و شرمنده ام از شب تا ...

سلام گاهی باید برا رسیدن به هدفت خیلی سختی هارو تحمل کنی

خجالت و شرمندگی گاهی مقدمه یه انگیزه بزرگه

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم 

پسر خاله منم پزشکی اورد من نه کلی ناراحت شدم یجورایی برای خانوداه ام شدم

دقیقا من واسه خودم نه واسه خانواده ام ناراحتم 

ی جوری بابام وقتی دخترهای برادرش رو میبینه ذوق میکنه و میگه ای کاش تو هم پزشک بشی بابا 

من خیلی خجالت میکشم و حس بدی میگیرم 

ای کاش می شد 🥲💔.. .... 

تازه این دوستان هم که میگم درسشون توی کل مدرسه از من بهتر نبود یا برابر یا بعضی درس ها حتی من از نظر علمی بهتر بودم

سلام گاهی باید برا رسیدن به هدفت خیلی سختی هارو تحمل کنیخجالت و شرمندگی گاهی مقدمه یه انگیزه بزرگه

بله درست میگین 🫂

شما دانشجوی پزشکی هستین؟ سال اول قبول شدین؟ 

به سیاست خانوادت بر میگرده من پشت میمونم سپردم هرجا نشستن بگم نمیخونم سال بعد همه چی مشخص میشه

موفق باشی عزیزم 😍