2777
2789
عنوان

کادوی تولد شوهرم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 42 پست

اونایی که میگن به بعد معنویش نگا کن بنظرم 

وقتی یکی از اونهمه پولی که داره اندازه جوراب و شونه و ...برات کنار میذاره و خرج میکنه و همونقد برات اهمیت میده .دیگه بعد معنویی نمیمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدش براش.جوراب مشکی با ادکلن معمولی و کمربند و یه شاخه گل بگیر.بفهمه که هرچقد ارزش بدی همونقد بهت ...

بهترین پیشنهاد بود

حالا یکی نداره میگی خوب همینو بیشتر نداشته ولی وقتی داره و ...

شاید بلد نیست خرید کنه بهش انداختن 

بیخیال تشکر کن 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

از کجا فهمیدی لباسه ارزونه؟؟

اون لباس یه تیشرت ساده هم باشه کمتر از ۳۰۰  ۴۰۰ نیستش که

بعدم ادکلن و رژ و جوراب و شانه ...

تشکر کن دیگه چه رفتاری بکنم نداره

اگر هم واقعا درآمدش بالاست و قسط و وام و اینچیزا زیاد نداره 

بعدا میتونی با نرمی بهش بگی انتظار طلا یا گوشی داشتی 

هرچند من باشم نمیگم

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
اولین باره هدیه میگیره برات؟ واقعا کمه برای تولد.. بنظرم کارش زشت بوده.. شایدم سلیقه نداره و کلا نمی ...

اره بعد از ازدواج اولین بار بود.من خونواده خودم همه بهم طلا دادن اصلا این کادوها خیلی بچگونه بود 

شاید بلد نیست خرید کنه بهش انداختن بیخیال تشکر کن

نه خواهرا و مادرش خوش سلیقن و خیلی راهنماییش میکنن.برا تولد مادرش طلای خوشگل خرید گفت واسه توام میهرن من فکر کردم منظورش تولدمه

جعبه رو بگرد شاید توش طلا باشه

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته