2777
2789
عنوان

کادوی تولد شوهرم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 42 پست

ارزش کادو به ماهیت اونه ، به اینکه یادت بوده و برای تهیه همونام وقت گذاشته وبا سلیقه داخل باکس برات آورده ، پس جز تشکر هر کاری کنی شخصیت خودت رو تخریب کردی 

این نظر منه 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

اره بعد از ازدواج اولین بار بود.من خونواده خودم همه بهم طلا دادن اصلا این کادوها خیلی بچگونه بود

من بودم موقع گرفتن هدیش نارضایتیمو حتما نشونش میدادم.. باز ندار بود میشد درک کرد

کسی لایکم نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین باره هدیه میگیره برات؟ واقعا کمه برای تولد.. بنظرم کارش زشت بوده.. شایدم سلیقه نداره و کلا نمی ...

نه مادرش و خواهراش خیلی راهنماییش میکنن من واسه تولد همشون به همسرم گفتم چیزای خوب بگیریم ازشون توقع داشتم برای منم راهنماییش کنن.برای تولد مامانش طلا خریدیم.این چیزایی که واسه من خرید انگار اسباب بازی یه دختر ده ساله بود اخه ادم واسه عروس همچین چیزایی میگیره.من خونواده خودم حتی خاله ام بهم طلا دادت

پس شر به پا نکنم؟اخه واسه تولد مامانش طلا خرید به من گفت واسه توام عینشو میخرم منتظر اون بودم

وا نه چرا شر به پا کنی؟مگه همه چی به کادوهای گرون قیمته؟بنظرم همین که به یادت بوده این خیلی خوبه شاید دستش خالیه فعلا قراره تو یه موقعیت دیگه یی بخره برات

نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم و این کاربری گویای حالم و روحیات من و نینی تو دلیمه🧚🏼‍♀️🌪🌒

خب برنامه خاصی دارید ؟خونه بخرید تعمیرات نمی‌دونم سرمایه گذاری جشن عروسی

نه بابا چه برنامه ی خاصی

هر چقدرم برنامه داشته باشیم میتونست از ماهای قبل ماهی یه تومن پس انداز کنه حداقل در حد ۱۵ تومن که داشت

نه بابا چه برنامه ی خاصیهر چقدرم برنامه داشته باشیم میتونست از ماهای قبل ماهی یه تومن پس انداز کنه ح ...

ببخشید گلم دستم خورد درخواست دوستی دادم، راستش شاید بلد نیست شوهرت، شوهر من اولین تولدم که چند ماه هم میشد که عقد بودیم اصلا یادش نبود تولدم هس، از جیب خودم برا خودم کادو خریدم تا پیش خانوادم ضایع نشم، باهم بودیم گفتم بریم کفش بخرم، با پول خودم خریدم چون قرض زیاد داشت شوهرم، بعد از خریدن گفتم، تولدم هس🤣🤣🤣انقد کاربلد نبود که گوشت چرخ‌کرده خرید گف بریم خونمون، مامانم کباب بپزه به مناسبت  تولدت 🥴🥴🥴یعنی باور کن حتی کیک نخرید، یا یک کادوی خیلی کوچولو در حد پولش، واقعا بلد نبود، الان ده ساله زن و شوهریم، هرکاری برام انجام میده، خاستم بگم شاید شوهر تو هم بلد نیس، یا مادر خاهرش از رو کرم ریزی پیشنهاد دادن اون هدیه هارو