2777
2789

دلم خنک که نشد ولی خب خوب شده دهنش بست دیگه ادن غرور خانم دکتر گفتنش ریخت من علوم انسانی بودم بعدم حقوق خوندم الان دانشجو ارشدم با دخترش همسنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاش بده 🧐خیلیم عالیه موفق باشی 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

همیشه همینه فامیل جماعت خودشو بچشو نمیبینه سرش تو ک*ون بقیس حالا اگه راجب دخترش اظهار نظر کنی زبون میکشن سه متر میخوان پارت کنن😐ولی خودشون به همه کار دارن و نظر میدن و اینو به پای دلسوزی میزارن😐

پدر من پزشکه مادرم وکیل بعضی وقتا درامد مادر بیشتر از پدرم هست 

این حرفا همش از سر حسودیه

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

موفق باشی عالیه

ببین یکیم بوود رشته منو مسخره می‌کرد هی پز پسرش و میداد میخاد پزشکی بخونه پسرش ۳ ساله پشت کنکوره امسالم نمیدونم اورد نیاورد آخر ولی من ترم اخرم الان

کارما پس میدن نگران نباش

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

میگفت علوم انسانی همش بیکاره دختر من نیم ساعت بشینه ویزت کنه نصف حقوق کارمند در اورده

منم دلم خنک شد خدا ببخشه😂😂😂

از حسودی شدنه حقشونه

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

دختر همسایه ما دقیقاً ۴ سال از من بزرگتره سالی که من رفتم دانشگاه مستقیم از مدرسه رفتم رشته حسابداری این سال ۴ پشت کنکورش بود بابا مامانش می‌گفتند فقط هدفمون رشته و دانشگاه تاپه الان من فارغ تحصیل شدم این ۴ سال بعدش هم تازه جویا شرایط رشته حسابداری شده بود 😂