2777
2789
عنوان

متاهلا از کجا به بعد دیگه عوض شدی دیگه از ته دل نمیخندی

| مشاهده متن کامل بحث + 7128 بازدید | 205 پست
اون جرقه کوچیک نیس تو زندگیمیه روز از خواب بیدار میشم میگم امروز روز خوبیه فلان کار میکنم بهترین روز ...

موضوع همینه که وقتی توی بدترین شرایطی و همون اطرافیان باعث حال بدتن نباید حال خوبتو به اونا گره بزنی

یعنی نباید منتظر باشی اونا باعث حال خوبت بشن چون هیچوقت این اتفاق نمیفته

اون لحظه ای که حال خوب و بدت وابسته به خودت بود بُرد کردی

میفهمم که اطرافیان چه بخوای چه نخوای روت تاثیر دارن

میفهمم که نمیشه از این تاثیر چشم پوشی کرد

برای همینه که میگم خیلی سخته و شبیه پوست انداختنه

واقعا سخته

خیلی خیلی سخت

اما تنها راهش همینه

باید خودتو پیدا کنی و خودت باعث حال خوبت باشی

جالبیش میدونی کجاس؟

اینجاس که وقتی توی این مسیر میفتی تمرکزت روی خودته ها ، کاری به دیگران نداری

اما میبینی کم کم توی اطرافیانت یه چیزایی داره تغییر میکنه

انگار مثل اون چراغی میشی که ناخواسته نورت به دیگرانم میرسه

روی خودت تمرکز کن

روی رشدت متمرکز باش

ورودیهای روحتو مدیریت کن، یعنی چشما و گوشها

هر محتوایی نبین 

هر چیزی گوش نکن

به جاش از این ورودیا برای ورود چیزای خوب استفاده کن

فایلای استاد محمد شجاعی رو گوش بده که سرشار از آرامش و حال خوب و داناییه

آرشیو دوره هاشو توی کانال ایتا توی گوگل سرچ کن میاد

کتابای خوب و به درد بخور بخون

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی ناامیدمنه به خودش امیدی هست نه بچه دار میشههرروز میره خونه ی مادرش،من بمیرمم براش مهم نیست، ...

ابروت چرا بره یه انتخاب اشتباه بود که میتونی درستش کنی اشتباهو کلا پاک کنی بچه هم نداری راحتی

من خودم اگه بچه نداشتم جدا میشدم که به آرامش برسم چون واقعا آرامش ندارم یه ذره

اگه به‌درد نمیخوره اگه خاصیتی برات نداره ولش کن

مرد باید واسه زندگیش زحمت بشه نگهش داره محبت کنه زیر پروبالش بگیره نذاره زنش احساس ترس تنهایی ناراحتی کنه

غیر از این باشه به چه دردی میخوره هااا

چقدر سخته ،😔

قلبم درد میکنه ولی نه دردی که قرص و دارو خوب بشه

به قول جناب خان نمیدونم این قلب کجای آدمه که با هیچ مسکنی اروم نمیشه نه با بروفن نه با استامینوفن با هیچی آروم نمیشه

بجای ضربان تیر میکشه

همیشه انگار ی سیخ تو قلبمه

کاش بچه هام که بزرگ شدن ازشون خیالم راحت شد ی روز این درد برا همیشه ساکت بشه 💔

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه ها چه قدر دلم واسه تک تکتون گرفت دوس داشتم میشد بغلتون کنم خودم تو زندگی انقدر سختی کشیدم که به پوچی و سردی مطلق رسیدم اما خدا برام درستش کرد واقعا منو از ته جهنم در آورد زخمامو خوب کرد و گزاشت جایی که حتی فکرشم نمیکردم خواستم بگم واسه تککککک تکتون اون لحظه رومیخوام که خدا بغلتون کنه و بگه دیگه من نمیزارم اذیت بشی🤍

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

خب پس سعی کن بهش نزدیک بشیببین هزارنفر با عشق ازدواج کردن ولی اخرش مرده بهشون خیانت کرده و .....هزرو ...

اخلاقم اینجوری نیس 

اصلا تظاهر کردنو بلد نیستم 

ازچیزی خوشم نیاد دیگه هیچوقت نمیاد حتی اگه ادم خوبی باشه اون حس اولیه مهمه ک ایجاد نشد هیچوقت 

.

ممنون مهربون،ولی خدا کجا بود میگن قسمت هست پیشونی نوشت هست پس خدا مال مارو بد نوشتنه بچمم به دنیا او ...

تک به تک حرفاتو درک کردم لمس کردم میدونم همسر منم همینطوریه

من انقدر عاشق بچه بودم.بخاطر یه آدم بی وجود باید حسرت مادرشدن توی دلم بمونه

بچه ها چه قدر دلم واسه تک تکتون گرفت دوس داشتم میشد بغلتون کنم خودم تو زندگی انقدر سختی کشیدم که به ...

میشه ی سوال بپرسم 

حالا جبران کرد برات دیگه به اون روزا فکر نمیکنی؟

اخه ی نفر برام دعا کرد گفت انشالله شوهرت ی روز همه اینا رو برات جبران کنه زندگیت خوب بشع

اخه بعضی چیزا هیچ جوره جبران نمیشه

هر کاری هم کنی انگار ی تیکه از قلبت کنده شده

مثل قطع عضو.مگه میشع دستی که قطع شد دوباره رشد کنه؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

ابروت چرا بره یه انتخاب اشتباه بود که میتونی درستش کنی اشتباهو کلا پاک کنی بچه هم نداری راحتیمن خودم ...

خیلی دردناکه برام زندگیم به هم بخوره

مثلا اینو از بین صدتا خواستگار انتخاب کردم

میگم دیگه بعدا برم با کی؟از کجا معلوم از این بهتر باشه؟

از یه طرف نمیتونم هم زندگی تنها و بدون تشکیل خانواده رو هضم کنم.

نمیدونم والا موندم به خدا