2777
2789
سنت خیلی کمه :))کاش بیشتر فکر میکردی .می‌دونم خانواده بد خیلی ادمو داغون میکنه درکت میکنم ولی سنت کم ...

میدونه ولی من واقعا خسته شده بودم

من خانوادم از بیرون خیلی شاد و خوب به نظر میان از درون داغونم

من چون مامانم بیماری اعصاب داشت همه مون از بچگی کلا مستقل بودیم و خودمون گلیم خودمون و از آب می‌کشیدیم بیرون از آشپزی گرفته تا  تنها رفت آمد کردن و...

میدونم ادعای اینم ندارم از سنم بیشتر میدونم

ولی خب همسرم و خانوادش تا الان خوبن

🤍✨️Hala Madrid

اره تقریبا همه مشگل دارن با خانواده😂اصلاح کردم پستمو با پسری که یکی یه دونس ازدواج نکنید

یکی یک دونه و پسر اول🤕

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بد الان راضی هستی ؟

اره راضی ام با عشق ازدواج کردیم ۲۴ سالگی بیشتر از ۱۰ سال دوست بودیم اما خیلی دوست داشتم همه بگن من خوبم باهاشون کنار امدم میرفتی خونشون انگار میرفتم خونه مامانت

م خونه تکونی میکردم براش انقد تیکه مینداخت من اصلا ب خودم نمیگرفتم هیچی نمیگفتم حتی ب شوهرمم نمیگفتم الان عقده شده برام الانم خوبم بی احترامی اصلا نمیکنم اگ قبلا  ب ارایش لباس گیر میدادن هیچی نمیگفتم الان با خنده میگم دختر خودتونم همینجوری و خیلی چیزای دیگ 

28 سالم تازه دو ماه عقد کردم دوست بودیم خانواده خیلی مهمه از هیچ ایرادی ساده نگذر نگو درست میشه درک داشته باش ولی هیچ وقت فدا کاری بی مورد نداشته باش 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

میدونه ولی من واقعا خسته شده بودممن خانوادم از بیرون خیلی شاد و خوب به نظر میان از درون داغونممن چون ...

الهی بمیرم ..

خیلی ناراحت شدم منم مشکل مشابهه تو رو با مادرم دارم 

از من میشنوی اصلا بچه دار نشو فعلا سنت کمه 

شوهرت چند سالشه؟

مال من نه خواهر برادر داره نه پدر😭

الهی بگردم 😂

خدا کمکت کنه✌️🙋

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

مثلا چیکار کردی بهتر شدی ؟

یه سری اتفاقای بد برام افتاد انگار منو انداختن تو یه دنیای دیگه از اون به بعدم کلا ساکت شدم شاید چون تو خودم رفتم بهتر شدم همیشه هم خودم هم مامانم پیش بینی میکردیم که به همچین اتفاقی میافته آخرشم خیلی بد برام تموم شد همینم باعث شد ساکت شم

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg