2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظر کمک نبودم اما خب چون با فامیل های عجوزه رفت و آمد ندارم دلم خواست پیش کسی حرف بزنم

بهترین کار و می‌کنی بخدا مام الان چندین ساله با بعضی از خانواده ها رفت و آمد نداریم بخدا آنقدر در آرامشیم جز آتیش انداختن تو زندگی آدم کار دیگه بلد نیستن

نمی دونم من از بچگی خیلی آبرومند بودم و اهل گلایه نبودم

سنگم که باشی بلاخره یه جایی میشکنی .

اینم ربطی به آبرومند بودن نداره خسته شدی نیاز داشتی شنیده بشی همین 

۲۱ سالگی ازدواج کردم خداروشکر راضیم ولی اگه برگردم عقب از خواسته ها و نیازام نمیگذرم چون کم توقعی با ...

خداروشکر 

آره دقیقا بعدا میگن طرف چون خونه باباش ندیده نخورده برا همین همچین چیزایی نمیخاد نمیزارن پای درک و فهمت برا همینه همیشه اون عروس سلیطه ها شانس دارن😂

بنظرم به شوهرت بگو ایندفعه بهش بگه چون تا جونید بیشتر از کنار هم بودن لذت میبرید بهش بگو من دوست دار ...

میدونی من همسرم از همه لحاظ خوبه خیلی مهربونه

بعد از نوزادی پدرشو از دس داده میگه مادرم جوونیشو برا من گذاشته من نمیتونم ولش کنم از اول بهم گفته تنها شرطش کنار اومدن من با مادرش بود و من قول دادم 

راسیتش دلمم نمیاد دل همسرمو بشکنم تمام تلاش خودمو میکنم  چیزی نگم و سر قولم بمونم ولی دارم له میشم

اون که صددرصد خانواده چی؟ اگر خانواده طرف اوکی نباشه ولی خودش همه جوره خوب باشه قبول می‌کنی شما؟

نه هرگز قبول نکنه

اونم فرزند همون خانواده ست 

ذات و شخصیتش همینه 

گرگ زاده عاقبت گرگ شود

تو سن ۲۵ سالگی و مثل سگ پشیمونم بابت .....ای که خوردم . مهمترین دلایل : وصلت با یه فرهنگ و یه زبان مادری متفاوت ، از لحاط اعتقادی به شدت زاویه داریم ، تو اکثر مسائل زندگی از کوچیک بگیر تا بزرگ تفاهم نداریم ، بدون اینکه شناخت کافی از همدیگه داشته باشیم ازدواج کردیم یعنی فاصله خواستگاری تا عقد به یک ماه هم نرسید ، باید یه مدت با هم می‌گشتیم و چند جلسه مشاوره میرفتیم تا بهتر همدیگه رو بشناسیم .

پول مهمه پول مهمه پول مهمه (صدبار تکرار کن) خانواده مهمه (صد بار تکرار کن) 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر