2777
2789

چند روز پیش شوهرم یادم انداخت که امروز تولدشه

و منم از آنجایی که کیک خوب میپزم و بلدم دیشب رفتم خامه و همه چی گرفتم و امروز براش کیک درست کردم

اونجا گفتن که عروسمون یادش بود و شوهرمم گفت آره

این سومین سال تولدش بود که باهمیم و من هر دوسال گذشته به شوهرم گفته بودم کادو و کیک براش خریده بودیم

(تو تاپیکای قبلیم هست که گفتم از وقتی که تصفیه‌کن آب خریدیم، مادرشوهرم هرروز دبه‌های پلاستیکی میده که پر آب کنیم، هرروز حدود 15لیتر، من رو تمیزی و مرتب بودن خونه حساسم، هرروز و هرروز اون دبه‌های پلاستیکی روی میزغذاخوری 60میلیونیمه و ظاهرشو خراب می‌کنه، علاوه بر اون همش دم ظرفشویی هستیم که براش آب پر کنیم، تا پامو میذارم خونه می‌بینم دبه‌ها جلو درن که پر کنیم بهش تحویل بدیم😭 واقعا این قضیه هرروز تکرار میشه و من اعصابم بهم ریخته و بعد چندماه که قسطامونو دادیم و الان پول تو کارت شوهرم هست گفتم براش تصفیه کن بخریم قیمتش 15تومن و به اون آقاهه گفته و میاد براشون نصب کنه (اینم بگم که من گوشیم شکسته و باید عوضش کنیم و ماشینمونو هم می‌خوایم عوض کنیم ولی این موضوع انقدر برام مهمه که گفتم اول باید تصفیه کن بخری من یکم آرامشم برگرده)

امشب که برگشتیم خونمون بهم گفت من جلو خانوادم تو رو بزرگت می‌کنم و میگم تولدش یاد تو بود که تو چشم اونها عزیز بشی همیشه، فردا پس فردا اختلاف داشته باشیم پدرمادرم میگن که عروسمون دختر خوبیه و این‌همه بامحبته (درحالیکه نمی‌دونن تو چه افریطه‌ای هستی که من بهت یادآوری کردم تولدشه و تو نمیدونستی، و یا انقدر اخلاقت افتضاحه که واسه دو تا دبه آب برا مامانم منو مجبورم کردی براش تصفیه کن بخرم و اون مرد وقتی که بیاد نصب کنه مامانم خیلی ناراحت خواهد شد که چقدر براشون سربار بودم و ننگین بودم که برام تصفیه‌کن خریدن از شرم راحت شن و دیگه بهشون کاری نسپرم😢😔 باید به مامانم بگم که عروست گفته نمی‌خوام مامانت اذیت شه ظرفای آب به اون سنگینی رو برداره بریزه تو کتری و می‌خواد تو راحت باشی تا تو رو توی چشم اونها عزیز کنم.) 

😔😔😔 ناراحت شدم گفت آره تا یه حرفی میگم بهت برمیخوره، تو خوبی‌ای در حق اونها نمی‌کنی و این فقط منم که بیخودی تو رو توی چشم اونها عزیز می‌کنم که حس خوبی بهت داشته باشن...

بچه‌ها من حقیقتا خیلی خیلی بهشون احترام میذارم و تا حالا نرنجوندمشون و هرچی میگن میگم چشم و از زمین تا آسمون ازم راضین ولی حرفای شوهرم واقعا خیلی منو ناراحت کرد

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

منم بهش گفتم مامان بابات تا حالا برام به طور خاصی نریدن که بخوای منو تو چشمشون عزیز کنی که یهو ریدمانشونو قطع کنن 

مگه تا حالا در حقم چیکار کردن که بخوای عزیز شم پیششون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت چه خاله زنکه چه چیزا و چه حرفا میزنه...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

دیگه وقتی تصمیم گرفتی برید در کنار مادرشوهر زندگی کنید این چیزارم بپذیرید ، ما نتونستیم تحمل کنیم ...

چ خوبه شوهرت ب حرف بوده ایول بهش خیلی مردا خب راضی نمیشن اصلا  یا مستاجر معلومه بهتره

چرا باید برات مهم باشه تو چشم بقیه عزیز باشی

برا من مهم نیست 

شوهرم گفت می‌خوام تو چشم پدر مادرم عزیز باشی

فردا پس فردا اختلاف داشته باشیم میگن دختره خوب بود

منم گفتم تو انقدر بچه ننه‌ای که باید اختلافی داشتیم بری به پدرمادرت بگییی؟؟؟

این اراحیف چیه که تحویل تو داده، بگو مگه به گفته های توعه ، من خودم احترامشون رو نگه داشتم همیشه

درضمن والا خانومی کردی چه براشون تصفیه خریدی ، هر کسی بود نمیخرید

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

برای خانواده خودتم اینجوری خوبی میکنی؟ 

فقط بگم که خوبی بیش از حد نتیجش میشه همین.

خودتو خیلی درگیر قومشوهر کردی.یعنی چی کیک میپزی هر سال؟ یا هرروز دبه هاشونو پر میکنی؟؟ اینا وطیفه تو نیست.

نریزین سرم .حرفم حقه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

چ خوبه شوهرت ب حرف بوده ایول بهش خیلی مردا خب راضی نمیشن اصلا یا مستاجر معلومه بهتره

خب با ادم بچه ننه ازدواج نمیکنم،  این حرفا و تصمیم ها برا قبل ازدواج  ن بعد ازدواج  ک دیگ روانی برات نمونه