2777
2789
عنوان

بیرون امدن باد از واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تودوران تجرد نه تاهل مشکل اینجوری نداشتم خداروشکر و برام عجیبه البته شاید به خاطر ورزش مداومه نمیدونم اینجور که دوستان گفتن ممکنه به خاطر ضعف عضلات لگن این مشکل پیش بیاد .

ولی خالم بعد از زایمان چون بخیه هاشو درست نزده بودن میگفت این مشکل براش پیش اومده حالا دیگه بقیشو نمیدونم.

داشت برای ماملنم تعریف میکردمن روم نشدبپرسم بااینکه متاهلم بودم😅 کلا خوشم نمیاد تومسایل خصوصی دیگران دخالت کنم ولی همیشه برام سوال بود چجوری میشه🤔

کاش همه به اندازه شما فهمیده و بافرهنگ بودنبه هر انسانی واجبه ک اطلاعاتش درست و کامل باشه در مورد بد ...

لطف داری گلم 

سوالت بدنبودولی شایدکاربرابه خاطروجودآقایون ودخترای خیلی کم سن گاردمیگیرن 

چی بگم والا

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤