2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم دارم یا نه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

سلان اگر تشخیص واقعا اسکیزو هست باید داروبخوره‌.اسکیزو سخته چخ برای خودش چه اطرافیان

بله دارو میخوره اما خودش نمیدونه..خیلی بیماری سختیه.جایی هست ازشون نگهداری بشه برای همیشه

بله دارو میخوره اما خودش نمیدونه..خیلی بیماری سختیه.جایی هست ازشون نگهداری بشه برای همیشه

اسایشگاهها هستند .نگهداری کنن اما هزینه دارند دیگه.با یه متخصص روانپزشک صحبت کتید مرکز معرفی می کنند بهتون

توهم میزنی؟ با اجسام حرف میزنی؟ گوشه گیری و منزوی بودن از تاریکی خوشت میاد؟ افکار خودکشی داری؟ (شوه ...

بله البته برای شخصیه که سالها پنهانی بهش دارو میدن.هر چند سال یه بار بیماریش عود میکنه

@یاسی2884‍ بنظرت این بیماری کاری میکنه اطرافیانت ازت خسته شن؟

قطعا اره کسی که تلاش نکنه خوب بشه و وقتی حالش بد میشه نتونه کنترل کنه خودشو اینقدر رنجش بین خودش و بقیه به وجود میاره که اطرافیان ناخواسته برای حفظ احساسات شون مجبور میشن فاصله بگیرن چون هر کار میکنن طرف ممکنه برداشت اشتباه کنه که بر علیهش میخان کاری کنن و وقتی خیلی شدید میشه باعث دیدن توهم و اینا میشه باید فقط چیزای تیز و خطرناک از دسترسش دور بشه بهش آرامش و قدرت برای خوب شدن بدن و خودشم اراده کنه تا خوب بشه

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

قطعا اره کسی که تلاش نکنه خوب بشه و وقتی حالش بد میشه نتونه کنترل کنه خودشو اینقدر رنجش بین خودش و ب ...

شما اسکیزوفرنی دارید؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

شما اسکیزوفرنی دارید؟

نه عشقم داره

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394