2777
2789
عنوان

اینکه پول نداریم بچمو مهد کودک بفرستم واقعا بهمم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 53 پست

مهد همچینم‌مهم‌نیس

بزار بچه ت تو خونه  باشه میدونی چندسال باید درس بخونه؟حالا رو بزار تو خونه باشه تا موقعه پیش دبستانیش

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا پیش دبستانی باید حتما بفرستی مهدکودک زیاد مهم نیس ک

نه اجباری که نیست من امسال دخترم باید می‌رفت ولی ثبت نامش نکردم نمی‌خوام بفرستم. اولی رو فرستادم جز مریضی چیزی نداشت برام

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اگه منظورت پیش دبستانی هست 

برو آموزش و پرورش و شرایط رو بگو که خودم آموزش میدم توی سنجش قبول شه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

مهدکودک اصلا خوب نیست 

به عنوان کسی که بچه بودم مهدکودک رفتم میگم نفرستش 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

نه اجباری که نیست من امسال دخترم باید می‌رفت ولی ثبت نامش نکردم نمی‌خوام بفرستم. اولی رو فرستادم جز ...

دختر خاله منم اصلأ بچه هاشو پیش دبستانی نفرستاد مستقیماً فرستاد کلاس اول 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز