2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کبوتر اگه نگه میدارید خب طبیعیه روش درمانش تو گوگل هست سرچ کنید

نه من اهل حیوون نگه داشتن نیستم این از خدا بی خبرا تو تراس لونه کردن منم پرشون دادم رفتن الان کنه واسم گذاشتن

کل نت رو زیر و رو کردم

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

نه من اهل حیوون نگه داشتن نیستم این از خدا بی خبرا تو تراس لونه کردن منم پرشون دادم رفتن الان کنه وا ...

اها الان بهتون میگم

@__mahyar   جایی که افتادم به پای تو زیباترین جای نمازم بود ...             ♡♡♡خدا♡♡♡

ببین یه چیزایی شبیه مگسه ولی میپره؟ سگ مگس میگن فکر کنم مام تو بالکن لونه کردن تو بدن جوجه هاشون پر بود پدرمون درومو اخر بالکنو تور کشیدیم دیگه لونه نکنن

در گنگ ترین حالت زندگیمم

نه من اهل حیوون نگه داشتن نیستم این از خدا بی خبرا تو تراس لونه کردن منم پرشون دادم رفتن الان کنه وا ...

روش خانگی از بین بردن کنه کبوتر
روش خانگی از بین بردن کنهکبوتر شامل استفاده از مواد طبیعی مانند سرکه سفید، روغن‌های ضروری مانند درخت چای و اسطوخودوس است. این ترکیبات علاوه بر خاصیت ضدعفونی‌کنندگی، به کاهش تعداد کنه‌ها در محیط کمک می‌کنند. همچنین، تمیز کردن مرتب محیط و نظافت منظم لانه‌ها نقش مهمی در کنترل جمعیت کنه‌ها دارد. استفاده از این روش‌ها به‌طور مؤثر و بدون نیاز به مواد شیمیایی، راهی طبیعی و ایمن برای مبارزه با کنه‌ی کبوتر است.

@__mahyar   جایی که افتادم به پای تو زیباترین جای نمازم بود ...             ♡♡♡خدا♡♡♡

ببین یه چیزایی شبیه مگسه ولی میپره؟ سگ مگس میگن فکر کنم مام تو بالکن لونه کردن تو بدن جوجه هاشون پر ...

نه شبیه خرخاکیه 

منم لونه اشون خراب کردم دیگم نمیان

روش خانگی از بین بردن کنه کبوترروش خانگی از بین بردن کنهکبوتر شامل استفاده از مواد طبیعی مانند سرکه ...

ممنون ازتون

امروز کامن زدم نمیدونم تاثیر داره یا نه

ممنون ازتونامروز کامن زدم نمیدونم تاثیر داره یا نه

حالا اینی که گفتم شیمیایی هم نیست

خواهش میکنم