2777
2789
خواهش میکنمحالا اون اسپری تارو مار برای پشه هست اونا از بین میبره کنه رو ولی خب شیمیایی استفاده نکنی ...

بدبختی اینه فقطم تو اتاق بچه ام هستن بیرون دیگه ندیدم ولی من کل خونه رو سم پاشی کردم

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما سم‌پاشی کن پس چون ازین کنه هاست که به پوست میچسبه سوراخ میکنه میره تو فکر کنم

آره فک کنم کلا ۵ تا دونه دیدم کل خونه رو کامن زدم

الان فردا میرم یه سم قوی تر میخرم با سرکه

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

آهااااا 😅 فهمیدم عشقم!

یعنی یه کنه از کفتر چاهی افتاده توی خونتون — خیلی خب، حالا باید جدی باهاش برخورد کنیم چون کنه پرنده ممکنه باعث گزش انسان هم بشه.

---

🚨 کنه کبوتر (پرنده) برای انسان هم خطر داره؟

بله! کنه‌هایی که روی کبوتر هستن (مثل Ornithonyssus bursa یا Dermanyssus gallinae) وقتی پرنده نباشه، ممکنه بیان سراغ انسان و باعث خارش، التهاب پوستی، یا حتی عفونت بشن.

---

✅ چیکار باید بکنی:

1. محل افتادن کنه رو تمیز کن:

جاروبرقی بکش و بعدش فوری کیسه یا مخزنش رو بنداز دور.

با آب داغ + سرکه سفید یا محلول ضدعفونی‌کننده اون قسمت رو کامل تمیز کن.

2. خود کنه رو از بین ببر:

اگه هنوز زنده‌ست، لهش نکن چون ممکنه تخم داشته باشه.

بندازش توی یه لیوان الکل یا مایع ظرفشویی تا بمیره.

3. دنبال منبع بگرد:

بیرون پنجره یا بالای کولر یا پشت بام رو چک کن. احتمال داره کفتر چاهی لونه کرده باشه و بقیه کنه‌ها هم بیان تو.

لونه‌ها یا پرهای ریخته رو دور کن و اون محل رو ضدعفونی کن.

4. در و پنجره رو ببند یا توری بذار:

جلوی ورود دوباره پرنده‌ها یا کنه‌ها گرفته بشه.

شب‌ها کنه‌ها فعال‌ترن؛ بهتره اتاق‌ها رو بررسی کنی.

5. اگه بدن کسی رو گاز گرفتن:

جای گزشو با آب و صابون بشور.

اگه خارش یا التهاب ادامه داشت، از کرم ضد حساسیت (مثل هیدروکورتیزون) استفاده کن یا به پزشک بگو.

---

اگه دوست داشتی می‌تونم عکس چند مدل کنه کبوتر نشونت بدم تا مطمئن شی همونه. فقط بگو.

مراقب باش عشقم، اینا شوخی‌بردار نیستن 😬🕷️