2777
2789
عنوان

همونیم که بخاطر پول داشت از نامزدش جدا میشد

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 75 پست
اسم جداشدن میاد مامانم یجوری رفتار میکنه انگار قراره طللاق بگیرم و دیگه مطلقه شدم و شانس ازدواج دوبا ...

در هر حال زندگی خودته. بابات اگه نذاشته عقد کنه این روز رو دیده . میتونی با مادرت صحبت کنی بگی من با این ادم خوشبخت نمیشم جدایی الان بهتر از طلاقه فرداست . شرمنده ها کاش به خانوادت میگفتی فقططط خاستگار بسیار پولدار و بیکار راه بدن

خدایا راضیم به رضات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متولد ۷۶

عزیزم

ازدواج یه سری معیارها داره

و یه سری اصولی 

ک 

باید اول دو طرف بهش متعهد باشن 

بعد بتونن ب تصمیم گیری و انتخاب فکر کنن

ازدواج مسئولیت هایی داره

و 

باید اول ب بلوغ فکری و ذهنی و استقلال فکری و درایت زندگی 

رسیده باشیم

بعد ب فکر تشکیل زندگی باشیم

زندگی خیلی عمیق تر از فکر و تصورات و ذهنیت شماست

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
الان اون زده زیر حرفش هیچ مشکلی نیس یعنی؟ اونه که باعث شده از هم دور باشیم تقصیری نداره یعنی

نه عزیزم هیچ تقصیری نداره. این شرایط زندگی هست. پیش آمد هست. داره برای زندگی تلاش میکنه خلاف شرع که نمیکنه

الان اون زده زیر حرفش هیچ مشکلی نیس یعنی؟ اونه که باعث شده از هم دور باشیم تقصیری نداره یعنی

این همه دارن براتون توضیح میدن

ک 

ایشون باید برن سر کار 

تا بتونن هزینه های مادی همسر آیندشون رو تامین کنن

و بتونن ب نحوی از پس هدایا و رستوران هایی ک

مد نظر شماست بربیان

بازم شما مصرانه

پای صحبت تون ایستادید ؟؟؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

کدوم حرفش. داره همه تلاشش رو میکنه ایندشو بسازی قبلا نداشتتتت تو هم داشتی جدا میشدی . تو زن پر توقعس هستی باید از الانشم خیلی بیشتر کار کنه تا بتونه تامینت کنه

خدایا راضیم به رضات
بحث کادو  نیست که بحث قدر شناسی هست ، همدون الان غک میکنید من پولکیم در صورتی که اصلا اینجور نی ...

قدر چیو بدونه؟ تو قدر چیو میدونی؟

ما نمیگیم پولکی باشه . تو خودت فکر کن بابت چی داشتی جدا میشدی؟

خدایا راضیم به رضات
اسم جداشدن میاد مامانم یجوری رفتار میکنه انگار قراره طللاق بگیرم و دیگه مطلقه شدم و شانس ازدواج دوبا ...

انگار خودت بدت نمیاد جدا بشی. شما دلت میخواد یه شوهر پولدار داشته باشی که کار هم نداشته باشه شب و روز کنارت باشه. ولی خواهرانه میگم اگر این تفکر شماست. زندگی خوبی نخواهی داشت. چون یک پرستار باید شیفت بده نمیتونه هر ساعت خونه کنار شما باشه

شما گلم زندگي مشترك رو با رابطه ي دوستي اشتباه گرفتي

بايد همسرت رو درك كني بايد خيلي وقتا گذشت داشته باشي وگرنه هميشه توقعت براورده نميشه و هميشه احساس بدي داري

همسرم دنياى من👫
انگار خودت بدت نمیاد جدا بشی. شما دلت میخواد یه شوهر پولدار داشته باشی که کار هم نداشته باشه شب و رو ...

والا من بیشتر بخاطر اینکه  گولم زد رف پرستاری خوند بله میخوام جدا شم ولی نمیتونم

نگفتم بیکار باشه ولی انقدر هم تایم کاری بدی نباشه خب

پرستاری یعنی صبح کار از 7 تا 2. عصر کار از 2 تا 8 شب و شب کاری. از 8 تا 7 صبح. یک پرستار باید شیفت بده. شما باید یک شغل آزاد ازدواج کنی که حقوقش از دولت نگیره 

والا من بیشتر بخاطر اینکه  گولم زد رف پرستاری خوند بله میخوام جدا شم ولی نمیتونم

وقتی محرمی میتونی. فقط الان شهامت گفتنش و به خانوادت نداری. که اگر الان نگی بعدا مهر طلا ق روی پیشونی میخوره. الان چیزی از دست نمیدی بعد ها خیلی چیزها و از دست میدی