2777
2789
عنوان

همونیم که بخاطر پول داشت از نامزدش جدا میشد

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 75 پست
والا من با این شغل قبولش نکردم اقا بعد دوسال زد زیر حرفش  به بهانه اینکه کنکور میده برای اموزش ...

به قول خودت هنوز فقط نامزدین نمیتونی از پسش بر بیایی ازدواج نکن . و زندگی ینفر دیگه رو هم خراب نکن

خدایا راضیم به رضات
یعنی هنوز تکلیف کارش معلوم نبود که ازدواج کردین؟ فک کنم تو سن خیلی کمی ازدواج کردین هردوتون 

اره ، پدرم هم مخالف بود اجازه نداد عقد دایم باشیم گفت فعلا محرم باشید تا یکیتون حتما بره سر کار بعد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من با این شغل قبولش نکردم اقا بعد دوسال زد زیر حرفش  به بهانه اینکه کنکور میده برای اموزش ...

عزیزم زندگی مشترک چیزی نیس که هنو شروع نشده مجبور به تحملش باشی اگه نمیتونی بکش کنار همین الان.

بنظرم تو دوران نامزدی که گذشت و تحمل افراد بیشتره ،شما نداری پس برید خونتون چی میشه؟؟؟؟

از الان باید برا زیر یه سقف رفتن لحظه شماری کنید نه اینجوری...

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
به قول خودت هنوز فقط نامزدین نمیتونی از پسش بر بیایی ازدواج نکن . و زندگی ینفر دیگه رو هم خراب نکن

اسم جداشدن میاد مامانم یجوری رفتار میکنه انگار قراره طللاق بگیرم و دیگه مطلقه شدم و شانس ازدواج دوباره ندارم در ثورتی که ما فقط محرمیم  ونه عقد کردیم نه اتفاقی بینمون افتاده

جنبه مهم از نظر شماها چیه ؟

مهم کارشه واقعا نه یه کادوی روز زن این مثاله

ببین دوست عزیز قبول داری این مناسبت ها برای دل خوشی و رفرشه؟ نه وظیفه و مسئولیت خفقان آور؟ 

و نکته دیگه اینکه این آدم تو رو شریک زندگیش قراره قرار بده . ممکنه گاهی قسط داشته باشه . پولش نرسه و هزار سئله دیگه که حتی یادش باشه و نتونه حتی یه شاخه گل بخره . میتونی با دینا کنار بیایی؟

خدایا راضیم به رضات

یک پرستار میتونه آینده شغلی خوبی داشته باشه. در آمد خوب. من حس میکنم شما از ازدواج و زندگی متاهلی فقط بخش نامزدبازیشو درک کردی! که هیچ اهمیتی نداره. بهش فشار نیار. خودتم درستو ادامه بده در کنار هم زندگی رو بسازید

چرا كج دار و مريض جلو ميري تمومش كن هم ادمي نيستي با هر شرايطي كنار بياي هم سنت كمه و هنوز بچه گونه فكر مي كني و وقت ازدواجت نيست. برو سركار  بعدا مورد مناسب كه حقوق به قول خودت بالا داشته باشه پيدا ميشه