2777
2789
همین که بشینی در موردش فکر کنی خودش پر درد ترین راه خودکشیهاز دور قضاوت نمی‌کنممنم مثل تو افکارش رو ...

کسی بفکرش نیست من حتی کسیو ندارم پول قبرمو بده حاجی تو بفکر ذهن فکوفامیلی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تهش جهنم میرم فرقی نداره دیریازود

از کجا مطمئنی جهنم میری؟؟

خودکشی اصلا قابل بخشش نیست پیش خدا

هزاران بار اون دنیا صحنه خودکشی رو تجربه میکنی و عذاب میکشی هر چقدر التماس خدا کنی بازم نمی بخشتت 

کی گفته جهنم میری آبجی ؟ اصلا زندگی مورد علاقه ت چ شکلیه

زندگی مورد علاقه من ی خونه اجاره ای با پدرمادر اصلا بی پول ولی خوب کنارهم زندگی کنیم

اصلا حتی نون شبم نداشته باشیم ولی پیش هم باشیم

پس چاقو و تیغ راهکار

یکی هم میشناختم زنده موند با تیغ ولی عصب دستش از کار افتاد دیگه نمیتونست چیزی رو بلند کنه 

کلا عزیزم ناشکری و ناسپاسی عاقبت خوبی نداره 

اینایی که خودکشی کردن تا دم مرگ رفتن همه پشیمونن میتونی از خودشون بپرسی کلا یه حالی رو تجربه میکنن که دیگه توس ندارن مرگ خودخواسته داشته باشن 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

از کجا مطمئنی جهنم میری؟؟خودکشی اصلا قابل بخشش نیست پیش خداهزاران بار اون دنیا صحنه خودکشی رو تجربه ...

نبخشه من چی من کیو ببخشم

حتی حاضر نشد شیطانو ازبین ببره تا ما اعذاب نکشیم مثلا ما اشرف مخلوقاتشیم سر شکم ادم دهنمون سرویس شد

زندگی مورد علاقه من ی خونه اجاره ای با پدرمادر اصلا بی پول ولی خوب کنارهم زندگی کنیماصلا حتی نون شبم ...

خوب اگه این شرایط فراهم بشه ، چه تغییری توی زندگیت بوجود میاد

مرنج و مرنجان
زنده موندمم اونقد بلا سرخودم میارم تا بلاخره بمیرم

چرا تو نقش قربانی خودتو غرق کردی 

خیلی روزای قشنگی میتونی بسازی 

تو که انقد با اراده‌ای چرا این اراده رو برای قشنگ کردن اوضاع و شرایطط به کار نمیگیری 

اتفاقا مطمئنم از خیلیا با استعداد تر و باهوش تری ❤️👌🏼

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

کاش مشکلم فقط فقر و سختی بود کاش مشکلم اقتصادی بود مشکلم خونه بود و ...نمیگم اینا نیست ولی اینا زیاد ...

من این مشکلاتو مثال زدم توفکرکن روحی روانی اقتصادی جسمی عاطفی هرچی پاشوخودتوجمع کن انرژی منفی ازخودت دورکن شیطانولعنت کن چسبیده درگوشت ناامیدت میکنه ازخدابخواه مشکلتوحل کنه ولی خودتم بایدصبرداشته باشی پاشوبروصورتتوباآب خنک بشوربعضی وقتایکم رویاپردازی میتونه حال آدموخوب کنه