2777
2789
کسی بفکرش نیست من حتی کسیو ندارم پول قبرمو بده حاجی تو بفکر ذهن فکوفامیلی؟

من در مورد اهمیت دادنشون حرف نمی‌زنم

حرفایی که بخوان پشت سر بزنن هم بحث من نیست اینا به جهنم

موضوع تاثیر خودکشی روی آدم هاست

حتی همین تاپیک ممکن جرقه اش رو تو ذهن یکی زده باشه

در مورد مشکلاتت اگر می‌تونی با روانشناس ، اگر نمی‌تونی همین جا حرف بزن و راه حل بخواه 

ولی خودت رو بدبخت نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبخشه من چی من کیو ببخشمحتی حاضر نشد شیطانو ازبین ببره تا ما اعذاب نکشیم مثلا ما اشرف مخلوقاتشیم سر ...

بلند شو پیاده روی برو و حس خوب به خودت منتقل کن و سینمایی و سریال طنز ببین 

حتما چله بردار بخون و نماز هاتو به موقع بخون و به خدا پناه ببر بهش ایمان داشته باش مثل یه رفیق حرفاتو بهش بگو 

خودمونی باهاش حرف بزن وقتی دلت گرفت 

مطمئن باش حواست بهت هستش خودش میخواد یهویی غافلگیرت کنه با یه چیز خوشحال کننده 

پس نا امید نباش داره امتحانت میکنه عزیزم 

خود من گاهی وقتی ازش ناراحتم یه حرفی میگم بهش اما بعدش میگم معذرت میخوام اینجوری گفتم ببخشید رفیق و همدم قشنگ من 

کاش بودم

هستی ولی ذهنیتت به خاطر تجربه های سخت تحت تاثیر قرار گرفته و محدود شده 

باید سد ذهنیت رو بشکنی 

جسارتت رو اینجا به کار ببر

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

حالم ک خوب بشه میتونم تلاش کنمو ی اینده ای بسازم که پدرمادرم سختی نکشن

با خودکشی هم نه تنها یه زندگی خوب برای پدر و مادرت نمی سازی بلکه باعث نابودی روح و زندگی پدر و مادرت میشی 

برای مادرا سخته داغ بچه رو ببینن 

پس بجای ناامیدی بلند شو تلاش کن و به زندگیت ادامه بده و خداروشکر کن 

رویایی که محاله می‌خوام بره ب درک اسفل السافلین

کی گفته محاله مگه توآینده بینی بروازفازغم بیابیرون حالاانگاردورازجونت بمیری همه چی حل میشه اونجاهرچیزوحشتناکی این دنیاتصورکنی بدترش سرت میاداماپشیمانی اونجابی فایده است تونمیخوادپدرومادرتوازسختی نجات بدی همینکه داغ بچه رودلشون نزاری خودش خیلیه واسشون

با خودکشی هم نه تنها یه زندگی خوب برای پدر و مادرت نمی سازی بلکه باعث نابودی روح و زندگی پدر و مادرت ...

برای مادرم مهم نیستم اینو میدونم زیادم از حرفاش فهمیدم حالا میگی عصبانیش کردی ازت دلخور بوده حرفی زده ناراحتت کرده ولی من وضعیتم خیلی خراب تره اونقدر پیچیده که باید از نزدیک دید تا درک کرد

کی گفته محاله مگه توآینده بینی بروازفازغم بیابیرون حالاانگاردورازجونت بمیری همه چی حل میشه اونجاهرچی ...

اره بهتر میشم اینجوری اعذاب بهتر از زندگیه ک روزی صدبار میمیریو زنده میشی

برو سوريه يا غزه بجنگ اينجوري لااقل شهيد ميشي هم خيرت به اطرافيان ميرسه هم جهنمي نميشي

چرا بره سوریه خودشو برا عربا بکشه؟

خخخ 

شهید

شهید شدن به جنگیدن بر ا اونا نیست

شهید شدن یعنی جنگیدن براش وطن خودت و دینت

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥