2777
2789
شایدمخدا همه رو میبینه ولی بیخیال من شده

هممون به اندازه خودمون مشکل و درد داریم اما یاد خدا رو یه لحظه هم از یاد نمی بریم و میگیم صبر میکنیم تا خدا خودش درست کنه 

قانون زندگی همینه و همه مشکل و غم دارن 

به خودت این رو بگو که شاید من از بین صد نفر هم جلو هستم و خوبم تو این دنیا 

یکی بچش مریضه یا زنش یا خانواده اش یا شوهرش 

یا داغ بچه داره یکی یا داغ عزیزی 

یا بی پولی 

بی آبرویی 

مسله ناموسی 

بر شکست 

طلاق 

بیماری 

یا یکی شوهرش کلی عذابش میده یا برعکس 

خیانت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بهتر میشم اینجوری اعذاب بهتر از زندگیه ک روزی صدبار میمیریو زنده میشی

واسه مردن عجله نکن چه بخوایم چه نخوایم مرگ خودش میادسراغمون پس هرچی دیرتربهتراین دنیات سخته واسه راحتی اون دنیات تلاش کن اون دنیات درعذاب نباشی نه اینکه بادستای خودت دورازجونت بری توعذاب ابدی تومشکل دنیوی رونمیتونی تحمل کنی عذاب آخرت که دیگه قابل قیاس نیست

مرسی از حرفاتون راهکار که ندادید خودم یکاریش میکنم

اه چقدبه شیطان بهادادی دودفعه لعنتش کن ببین چجوری این افکار ازسرت میره همین الان ازته دل به خداپناه ببرازشر شیطان اگه پیشت بودم یکی میخوابوندم زیرگوشت که فکردل پدرومادرت باشی انقدرخودخواه نباشی

من هیچی نیستم ی ادم بدرد نخور ازنزدیک ببینی خودت میفهمی

اینجوری نگو 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

من هیچی نیستم ی ادم بدرد نخور ازنزدیک ببینی خودت میفهمی

بعدا نظرت عوض میشه

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

انسان آفریده شده برای جنگیدن از این چاله به اون چاله که ثابت کنه می‌تونه حتمنم می‌تونه اگه غیر از این بود خدا به فرشته‌ ها نمی‌گفت بر انسان سجده کنید خودکشی کار آدمای ترسوه که تحمل هیچ ندارند چی شده پشه رفته تو چشمت، برات متاسفم که قدر خودتو نمیدونی این قدر زود خودتو میبازی ، به نظرم تو خودکشی کردی پس دیگه نیاز  به راه حل نداری چون امید و توکلتو از دست دادی شاید هم افسرد ه ای که باید فکر درمانت باشی،برات امیدو شادی آرزو میکنم 

خب فکر درد تن رو‌میکنی  درد روح چی. ؟تجربیات نزدیک ب مزگ‌میگفتن   هزاران هزار سال   هزاربار ب همون روش طرف اونجا‌میمرده.  مثلا خودشو دار میزده اونجا هرلحظه خودشو دار میزد دوباره از اول.  رو دور تکرار بودن.  چندتا تجربه نزدیک ب مرگ زندگی پس از زندگی رو ازگوگل ببین قسمت خودکشی هاش. مخصوصا اون که خودشو اتیش زده بود. اقا بود.  گوگل بزن (زندگی پس اززندگی. خودکشی)

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻