2777
2789

همه راه ها درد و عوارض دارن 

خودکشی همیشه به مرگ ختم نمیشه 

اون روز یه خانمی یا دویست و خورده ای قرص زنده مونده بود ولی کبدش به فنا رفته بود حالا باید تا اخر عمر با زه کبد پیوندی داغون سر کنه بیچاره بنده خدا

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهش جهنمه هیچکس نیست بهشتی باشه من اصلا میخوام برم جهنم حداقل میرم اونجا تاوان کارامو پس میدم

جهنم چیه 

تو فکر کن شرمنده باشی پیش خدا خودش بد تر 

اونجا حتی خودت هم واقعی میشی 

مشکلت به من نگفتی ولی هر چی که هست میگذره اینا آزمایش های ماست صبور باش با عقل  و فکر جلو برو 

یا علی

هعی برای ما بدبخت بیچاره ها زندگی خوب یعنی ارزوی محال

هیچ آرزوی محالی وجودنداره اینوکسی داره بهت میگه که توزندگیش هم مشکل داشته هم سختی کشیده اماالان خداروشکرجواب صبراموگرفتم مشکل وفقروسختی توزندگی همه هست مهم اینه ازچه دیدی بهش نگاه کنی وچجوری بااون مشکل خودت رووفق بدی که کمتراذیت شی تااینکه بگذره هیچ چیزی ماندگارنیست

قشنگم هیچی با خودکشی درست نمیشه 

ب جاش بشین مشکلو با صبوری حل کن 

همه تو زندگیشون مشکل دارن ولی تَهه این همه سختی و تاریکی 

ی نور امید میتابه عزیزم 

به این فکر کن خیلیا مشکل بزرگ تر از تو دارن تو ن اولی هیتی ن آخری عزیزم 

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻 
ازخداقطع امید کردم‌چون هوامو نداره

تو ازش قطع امید کردی 

ولی اون هنوز به تو امید داره که زنده نگهت داشته

وگرنه فکر کردی کاری داشت؟ اینکه همین الان یهو ایست قلبی کنی و تا ده سال دیگه هم کسی نفهمه علت ایست قلبی چی‌ بود؟ فکر کردی همه مرگا دلیل منطقی و روشن دارن؟

پس خیلی راحت می‌تونستی الان زنده نباشی

ولی وقتی الان داری نفس میکشی حتما یه دلیلی داره

بدون درد خواستم چون اگه رگمو بزنم بازم امکان زنده بودن هست بعدم من ک همین الانم تو جهنمم جهنم اون دن ...

هیچوقت اینجوری نگو ما اینجا تو جهنم نیستیم ما سوار یه قطار شدیم و داریم میریم و به وقتش هم از این قطار پیاده میشیم (‌منظورم مرگه)

جسم تو دستت امانته و نباید خیانت در امانت کنی و مسول هستی در قبال جسمت 

خواهشا هیچوقت به خودکشی فکر نکن چون عذاب این دنیا زودی تموم میشه و میره و می میریم اما عذاب اون دنیا تا قیام قیامت هستش 

هیچ آرزوی محالی وجودنداره اینوکسی داره بهت میگه که توزندگیش هم مشکل داشته هم سختی کشیده اماالان خدار ...

کاش مشکلم فقط فقر و سختی بود کاش مشکلم اقتصادی بود مشکلم خونه بود و ...

نمیگم اینا نیست ولی اینا زیاد اذیتم نمیکنه

همین که بشینی در موردش فکر کنی خودش پر درد ترین راه خودکشیه

از دور قضاوت نمی‌کنم

منم مثل تو افکارش رو دارم

ولی خودکشی راه حل نیست راه چاهه

اولا قیامتت رو نابود می‌کنی

دوما روی تمام اطرافیانت تاثیر داره

غم و ناراحتیشون به کنار ، باعث می‌شه استارت فکر به خودکشی تو اونا هم زده بشه

خود من افکارم بعد از خودکشی فامیلمون شروع شد

می‌گفتم راحت شد 

چرا من نه

حرفاش و کارش روم تاثیر گذاشته بود

ولی کسی که خودکشی می‌کنه علاوه بر آشنایان ، حتی مدیون اون پزشکی که میاد بالا سرش و اون راننده آمبولانس و هر کس دیگه ای که فهمیده طرف خودکشی کرده می‌شه

چون ممکن اونا هم به فکرش بیفتن و این چرخه ادامه داره

نکنید لطفا

این جهنم یک بار که بیشتر نیست 

بالاخره یه طوری می‌گذره دیگه

عزيزم چرا فكر ميكني با خودكشي همه چي خل ميشه. 

فقط جسمت ميميره. 

روحت تا قيامت عذاب ميكشه. 

شايد نتونم مشكلات تو رو درك كنم ولي بدون هممون درد داريم كه واسه خودمون سنگينه. 

بخدا ديت به اين كارا نزن. 

من دعا ميكنم مشكلت حل شه. ارامش پيدا كني. 

اينا همش فكراي شيطانيه عزيزم. به خدا دل بده🤍

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.