i_love_you_tehyong مدیر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 4760 عنوان چطوری بدون درد خودکشی کنیم | مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 104 پست راهکار اگه دارین بگین 1404/05/06 | 00:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
i_love_you_tehyong مدیر استارتر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 4760 همین که بشینی در موردش فکر کنی خودش پر درد ترین راه خودکشیهاز دور قضاوت نمیکنممنم مثل تو افکارش رو ... کسی بفکرش نیست من حتی کسیو ندارم پول قبرمو بده حاجی تو بفکر ذهن فکوفامیلی؟
مهسان_93 عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 9104 پس چاقو و تیغ راهکار نه بیا بغلم یه بغل سفت راهکاره آنقدر فشارت بدیم ما نی نی سایتی ها ، فشرده بشی مثل میوه توی آبمیوه گیری مرنج و مرنجان
امیدوار1404 عضویت: 1404/02/18 تعداد پست: 778 من تهش جهنم میرم فرقی نداره دیریازود از کجا مطمئنی جهنم میری؟؟خودکشی اصلا قابل بخشش نیست پیش خداهزاران بار اون دنیا صحنه خودکشی رو تجربه میکنی و عذاب میکشی هر چقدر التماس خدا کنی بازم نمی بخشتت
i_love_you_tehyong مدیر استارتر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 4760 کی گفته جهنم میری آبجی ؟ اصلا زندگی مورد علاقه ت چ شکلیه زندگی مورد علاقه من ی خونه اجاره ای با پدرمادر اصلا بی پول ولی خوب کنارهم زندگی کنیماصلا حتی نون شبم نداشته باشیم ولی پیش هم باشیم
خانوم_هومنم عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 2772 پس چاقو و تیغ راهکار یکی هم میشناختم زنده موند با تیغ ولی عصب دستش از کار افتاد دیگه نمیتونست چیزی رو بلند کنه کلا عزیزم ناشکری و ناسپاسی عاقبت خوبی نداره اینایی که خودکشی کردن تا دم مرگ رفتن همه پشیمونن میتونی از خودشون بپرسی کلا یه حالی رو تجربه میکنن که دیگه توس ندارن مرگ خودخواسته داشته باشن خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨
i_love_you_tehyong مدیر استارتر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 4760 از کجا مطمئنی جهنم میری؟؟خودکشی اصلا قابل بخشش نیست پیش خداهزاران بار اون دنیا صحنه خودکشی رو تجربه ... نبخشه من چی من کیو ببخشمحتی حاضر نشد شیطانو ازبین ببره تا ما اعذاب نکشیم مثلا ما اشرف مخلوقاتشیم سر شکم ادم دهنمون سرویس شد
i_love_you_tehyong مدیر استارتر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 4760 یکی هم میشناختم زنده موند با تیغ ولی عصب دستش از کار افتاد دیگه نمیتونست چیزی رو بلند کنه کلا عزیزم ... زنده موندمم اونقد بلا سرخودم میارم تا بلاخره بمیرم
مهسان_93 عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 9104 زندگی مورد علاقه من ی خونه اجاره ای با پدرمادر اصلا بی پول ولی خوب کنارهم زندگی کنیماصلا حتی نون شبم ... خوب اگه این شرایط فراهم بشه ، چه تغییری توی زندگیت بوجود میاد مرنج و مرنجان
i_love_you_tehyong مدیر استارتر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 4760 نه بیا بغلم یه بغل سفت راهکاره آنقدر فشارت بدیم ما نی نی سایتی ها ، فشرده بشی مثل میوه توی آبمیوه گ ...
i_love_you_tehyong مدیر استارتر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 4760 خوب اگه این شرایط فراهم بشه ، چه تغییری توی زندگیت بوجود میاد حالم خوب میشه
خانوم_هومنم عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 2772 زنده موندمم اونقد بلا سرخودم میارم تا بلاخره بمیرم چرا تو نقش قربانی خودتو غرق کردی خیلی روزای قشنگی میتونی بسازی تو که انقد با ارادهای چرا این اراده رو برای قشنگ کردن اوضاع و شرایطط به کار نمیگیری اتفاقا مطمئنم از خیلیا با استعداد تر و باهوش تری ❤️👌🏼 خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨
خورشیدفروزانم عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 210 کاش مشکلم فقط فقر و سختی بود کاش مشکلم اقتصادی بود مشکلم خونه بود و ...نمیگم اینا نیست ولی اینا زیاد ... من این مشکلاتو مثال زدم توفکرکن روحی روانی اقتصادی جسمی عاطفی هرچی پاشوخودتوجمع کن انرژی منفی ازخودت دورکن شیطانولعنت کن چسبیده درگوشت ناامیدت میکنه ازخدابخواه مشکلتوحل کنه ولی خودتم بایدصبرداشته باشی پاشوبروصورتتوباآب خنک بشوربعضی وقتایکم رویاپردازی میتونه حال آدموخوب کنه
i_love_you_tehyong مدیر استارتر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 4760 عزيزم چرا فكر ميكني با خودكشي همه چي خل ميشه. فقط جسمت ميميره. روحت تا قيامت عذاب ميكشه. شايد نتونم ... فکرای شیطانیهعی
مهسان_93 عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 9104 حالم خوب میشه خوب با این حال خوب میخوای چکار کنی مرنج و مرنجان