2777
2789

زیست 19 شیمی 19 ریاضی 19 دینی 19 

فیزیک 18.5 

ادبیات 17 زبان 17 عربی 17 

هویت 15 سلامت 13.5

کنکور تیر زیست 52 فیزیک 38 شیمی 33 ریاضی 17 زمین 25

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

اگه مثه سال1403 باشه تراز8500 کل باید بشه 

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش دو تا از درصد هات بالای ۶۰ بود نمره های نهاییت که خوبن

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

کاش دو تا از درصد هات بالای ۶۰ بود نمره های نهاییت که خوبن

نشد دیگه کنکور واقعا سطحش بالا بود

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

نشد دیگه کنکور واقعا سطحش بالا بود

همینش هم خوبه. خسته نباشی

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

ممگنه تاپ تیپ سه بده؟

ببنید من ترازم بالاتر از این بود نشد ، اگه مشکلی با مناطق محروم و تعهدی ندارید شاید پزشکی تعهدی بده البته سال ما همه بدشانسی آوردن

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

تقریبا مثل پارسال منه نمره و درصدات ترازم ۸۴۰۰ شد دامپزشکی قبول شدم

کجا 

رتبتون چند شد؟

ببنید من ترازم بالاتر از این بود نشد ، اگه مشکلی با مناطق محروم و تعهدی ندارید شاید پزشکی تعهدی بده ...

من خودم تهرانم مثلا میتونم شهرای دور مثل ایلام یا بندر عباس دارو بیارم؟

دانشگاه آزاد قبول شدم حدود ۸ هزار

کدوم شهر؟

مثلا میتونستید شهرای دور تر چیزای بهتر بیارید؟