2777
2789
ماله منم ولی من راضیم چون عاشق داداشامم حتی از سهم مردم یا گوشتمم میزارم باز تو بشقابش

دقیقا منم همینجوریم حتی خوشحال میشم وقتی میبینم اونا رو دوست دارن تعجب میکنم کسی به داداشش حسودی کنه همیشه میگم کاش وضعیت مالی داداشام چن برابر بهتر از من باشه کاش ماشین خیلی بهتر از ماشین ما بخرن

دقیقا منم همینجوریم حتی خوشحال میشم وقتی میبینم اونا رو دوست دارن تعجب میکنم کسی به داداشش حسودی کنه ...

دقیقا خداروشکر همیشه شکر میکنم که داداش دارم وقتی خیلی حالم بعضی روزا بدا فکر میکنم به داداشام دووم میارم که داداش دارم 

اصلا فکر میکنم از مامان وبابامم بیشتر دوسشون دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا منم همینجوریم حتی خوشحال میشم وقتی میبینم اونا رو دوست دارن تعجب میکنم کسی به داداشش حسودی کنه ...

حتی اگر شما مستاجر باشی و داداشت الحمدلله وضع خیلی خوبی داشته باشه 

با این وجود پدرومادرت بگن ما به دختر ارث نمیدیم و همه اموال رو دو قسمت کنن برای پسرا؟

یا مثلاً همزمان با زنداداشت زایمان کنی برای اون برن بیمارستان و کلی ذوق کنن و طلا بخرن براش 

اما شما خودت پرستار بگیری ببری با خودت از بی توجهی؟

و اون زمان مادرت بی توجه بره مسافرت 

یک شاخه گل هم بهت هدیه نده کسی ؟

حتی اگر شما مستاجر باشی و داداشت الحمدلله وضع خیلی خوبی داشته باشه با این وجود پدرومادرت بگن ما به د ...

تو این شرایط نبودم عزیزم شاید اگه میبودم منم حس شما رو داشتم ولی تو شرایط الانم خیلی دوسشون دارم ولی یه خاطره دارم که نوجوونیم با مامانم همیشه دعوامیکردیم بعد پریز از جا دراومد داداشم اومد درستش کنه گفت تو دست نزن برق میگیرت بزار خواهرت بزنه یعنی من اصلا مهم نبود برقبگیره

تو این شرایط نبودم عزیزم شاید اگه میبودم منم حس شما رو داشتم ولی تو شرایط الانم خیلی دوسشون دارم ولی ...

من خیلی به اطرافیان محبت میکنم 

خواهر و برادرا 

پدرومادر 

به همه 

اما هیچ وقت محبت نمی‌بینم 

کاری هم به کسی ندارم چطور اخلاقی داره 

راه خودم رو میرم