من دامن بپوشم همه اش حس می کنم یا باد می زنه دامنم می ره بالا. یا بد می شینم پام پیدا می شه
یا یه شرایط خاص پیش میاد که باید سریع بدوم ولی با دامن نمی شه دوید (تا حالا همچین چیزی برام پیش نیومده ولی انگار گوشه ذهنم باید برای همچین موقعیتی اماده باشم )
هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میدونی چرا ورزش میکنم ؟ چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی... نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش .... و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
یه چیزی باید زیرش بپوشیبعدم یه خانوم نبایدتو حالت عادی بدوه! اونم وقتی یه آیتم خانومانه پوشیده
همیشه که نمی دوم ولی بالاخره بچه دار هستم مثلا یه بار بچه ام تو پیاده رو بی دلیل دوید سمت خیابون که داشتم یه ماشین با سرعت می امد، سریع دویدم و گرفتمش!
هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)