2777
2789
عنوان

چطوری بیرون دامن می پوشین

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 63 پست
اونایی که می پوشن دوست دارن بره بالا پاهاشون دیده بشه وگرنه نمی پوشیدن.

:)

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینقدر مسئله بی اهمیتیه که تا الان بهش فکر نکردم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
یه چیزی باید زیرش بپوشیبعدم یه خانوم نبایدتو حالت عادی بدوه! اونم وقتی یه آیتم خانومانه پوشیده

همیشه که نمی دوم ولی بالاخره بچه دار هستم مثلا یه بار بچه ام تو پیاده رو بی دلیل دوید سمت خیابون که داشتم یه ماشین با سرعت می امد، سریع دویدم و گرفتمش! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

دامن نمےپوشم ولے ساحلے یامانتو حجاب با جوراب بلند تازانو..البتہ خونہ اقوام یامناسبت خیابون نہ..چادرےام شومیز شلوار مےپوشم

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
اومدیم و دزد افتاد دنبالش چبکارکنه بگه چون خانومم نباید کاری بکنم ک در شأنم نیست

عزیز تو روخدا مثالای عجیب نزن

یک در هزار همچین موقعیتی پیش میاد

جمله من مشخصه حالا شما دنبال زیر بغل ماری داستان دیگه ایه

کاش عادی بشه من موقع پریود با شلوار راحت نیستم دامن راحترم

عادی شده دیگه 

من از سال ۹۸ بیرون ساحلی و دامن می‌پوشم اون موقع زیاد عادی نبود ولی الان دیگه خیلیا میپوشن 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

حالت خوبه؟! واقعا متوجه معنای جملاتی که مینویسد هستید؟!

این کاربر همینجوره توبیشتر تاپیک ها یه  توهین کلی ودسته جمعی مینویسه ومیره بعدم جواب نمیده 

حالا ما بودیم صدبار کاربریمون مسدود شده بود البته که کاربری فاقد اهمیته ایشونم همینطور نظراتشم همینطور ولی تبعیض اینجوری هست دیگه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

همیشه که نمی دوم ولی بالاخره بچه دار هستم مثلا یه بار بچه ام تو پیاده رو بی دلیل دوید سمت خیابون که ...

عزیز شما نباید با همچین وضعیتی دامن بپوشی مشخصه دیگه

اصلا سوال نداره

دامن یه آیتم زنانست وقتی پوشیده میشه باید زنانه رفتار بشه