2777
2789
عنوان

چطوری بیرون دامن می پوشین

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 63 پست
شما بیشتر دنبال زیر بغل ماری تا اون خانوم

چی میگی؟! با دامن تو شهر شما مسابقه دو میرن؟! 

چرا همیشه دلتون میخواد بدون فکر یه چیزی بگید فقط؟! 

فرق دامن و شلوار و لباس مجلسی رو میدونی یا نه؟! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میگی؟! با دامن تو شهر شما مسابقه دو میرن؟! چرا همیشه دلتون میخواد بدون فکر یه چیزی بگید فقط؟! فرق ...

اره فرقشون  و خوب میدونم شما مثل اینکه نمیدونی گف اگههه... تازه امکانش یک در هزار نیست ممکنه از طرف دزدی شه بخواد بدونه ممکنه اصن خدانکرده تصادف کنه 

پس از خودتون حرف نزنید چون اینکارا ارادی نیس ک بگه واای چون دامن پوشیدم تصادف نکنم

وا نه این جوری نیست هوا گرمه

سلام

چند سال پیش تابستان  کلینیک شیخ رئیس تبریز بودم

کنارم ی خانمی بود که از باکو اومده بودن  با پوششی یکمی پوشیده تر از سبک کشورشون .....

بغل دستشم ی دختر جوان چادری بود ....برگشت به دختره گفت تو این گرما تو نمی پزی چادر هم سر کردی ؟

دختره گفت تحمل گرمای این چادر سخت تر از تحمل نافرمانی از دستور خدا نیست که 

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

اره فرقشون و خوب میدونم شما مثل اینکه نمیدونی گف اگههه... تازه امکانش یک در هزار نیست ممکنه از طرف ...

آره خب درسته آدما هر روز که میرن بیرون یا دارن تصادف میکنن یا دزد میزنه بهشون همینطوره! 

چطوره زره بپوشیم اصلا؟! 

حرف من اینقدر روشن بود که با ای کیو80 هم میتونستی بفهمی برام عجیبه چطور متوجه نمیشی

اگه جایی میری که احتمال میدی بخوای بدوی مثل این خانوم که بچه داره 

دامن نباید بپوشی همین

آره خب درسته آدما هر روز که میرن بیرون یا دارن تصادف میکنن یا دزد میزنه بهشون همینطوره! چطوره زره بپ ...

شما حرف نمیزنی توهین میکنی 

بعدشم پوشش شما هر چی ک هست حق ندارین دغدغه های دیگران و مسخره کنید

آره خب درسته آدما هر روز که میرن بیرون یا دارن تصادف میکنن یا دزد میزنه بهشون همینطوره! چطوره زره بپ ...

نمی‌دونم چرا انقد توو فکر تصادف و دزدی و این چیزان

اینا فک کنم حمومم نمیرن ممکنه زلزله بیاد و زیر آوار لخت درشون بیارن

شما حرف نمیزنی توهین میکنی بعدشم پوشش شما هر چی ک هست حق ندارین دغدغه های دیگران و مسخره کنید

چون ریپلای بیخود زدی هم شما هم اون خانم

من نوشتم یه خانوم در حالت عادی!!!!!!!!!!!!!! نباید بدوه

دامنم یه آیتم زنانست پس باهاش مجبوری زنانه رفتار کنی 

این ریپلایش کجاست که شما ول نمیکنی؟! 

خب اومدیمو یهو خدای نکرده تصادف کردی ماشین زدت وسط بازار یا خیابون وای خیلی زشته فقط شورت یا شورتک پ ...

زیرش شورت لامبادا که نیس شلوارک کوتاه نخی میپوشم 

ولی لگ کلا جنسش چسبناک و گرمه نمیشه هم اون هم دامن با هم 

نمی‌دونم چرا انقد توو فکر تصادف و دزدی و این چیزاناینا فک کنم حمومم نمیرن ممکنه زلزله بیاد و زیر آوا ...

اصلا معلوم نیست چی میگه بنده خدا

با دامن که نمیشه دو سرعتی رفت

برای شیکتر شدنه

بعد میگه نه!!!! دزد میاد تگرگ میاد!! 

سلامچند سال پیش تابستان کلینیک شیخ رئیس تبریز بودمکنارم ی خانمی بود که از باکو اومده بودن با پوششی ...

این داستان گرما و چادر از ۱۰ سال پیش تاحالا همه شبکه های اجتماعی داره پخش میشه 

حداقل میخواید امر به معروف کنید داستان دزدی نکنید یکم خلاقیت داشته باشید

این روزا میگذره اما به سختی