2777
2789
عنوان

چطوری بیرون دامن می پوشین

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 63 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میپوشم راحتم ولی خواهرم میپوشه زیرشم لگ میپوشه میگم یهو شلوار بپوش دیگ چ کاریه آخه هم دامن هم شلو ...

خب اومدیمو یهو خدای نکرده 

تصادف کردی ماشین زدت وسط بازار یا خیابون 

وای خیلی زشته فقط شورت یا شورتک پات باشه تو اونموقعیت لنگات پیدا میشه بد نیست😂😅😭

به راحتی می‌پوشم باد اونقدر شدید نیست که نهایت دیگه خیلی باد باشه تا زانو بزنه میشه دیگه تا خشتک یاد نمیاد یا موقع پیاده و سوار شدن از ماشین بالا بره بیشتر از همون زانو نمیره مگه چطوری سوار و پیاده میشی که تا خشتک مشخص بشه 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

در علم روانشناسی به این میگن آگاهی در شرایط بقا ، یعنی ذهنت تو سناریو های بد رو آماده می‌کنه که تورو آگاه بکنه که ممکن همچین چیزی پیش بیاد و بعدش تصمیمش رو می‌زاره با خودت که آیا میخوای انجام بدی این کار رو یا نه