من دامن بپوشم همه اش حس می کنم یا باد می زنه دامنم می ره بالا. یا بد می شینم پام پیدا می شه
یا یه شرایط خاص پیش میاد که باید سریع بدوم ولی با دامن نمی شه دوید (تا حالا همچین چیزی برام پیش نیومده ولی انگار گوشه ذهنم باید برای همچین موقعیتی اماده باشم )
هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به راحتی میپوشم باد اونقدر شدید نیست که نهایت دیگه خیلی باد باشه تا زانو بزنه میشه دیگه تا خشتک یاد نمیاد یا موقع پیاده و سوار شدن از ماشین بالا بره بیشتر از همون زانو نمیره مگه چطوری سوار و پیاده میشی که تا خشتک مشخص بشه
در علم روانشناسی به این میگن آگاهی در شرایط بقا ، یعنی ذهنت تو سناریو های بد رو آماده میکنه که تورو آگاه بکنه که ممکن همچین چیزی پیش بیاد و بعدش تصمیمش رو میزاره با خودت که آیا میخوای انجام بدی این کار رو یا نه