2777
2789

ما یک جشن دعوت بودیم 

بابام برای مامانم و مادربزرگم کامل لباس خرید اما لباس های من رو که خودم خریدم 

الان دقیقا یکسال میشه بابام هیچی برام نخریده

کاش بهشون نمیگفتم حقوق میگیرم😐😂

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

یک دختر اگ کار میکنه وظیفش نیس دوس داشته اما بازم پدرش باید خرجی بده

بایدی وجود نداره بده لطف کرده نده هم انتظاری نیس

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نظر خودته من قبول ندارم لطف نکرده میتونست بچه دار نشه بچه خواسته باید هزینشو بده حتی اگ خودشم کا ...

موافقم با حرفت

اول‍‌ی‍‌ن آرزوی‍‌ی ک‍‌ح ازش م‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌ر ش‍‌دم ب‍‌زرگ ش‍‌دن ب‍‌ود🖤
این نظر خودته من قبول ندارم لطف نکرده میتونست بچه دار نشه بچه خواسته باید هزینشو بده حتی اگ خودشم کا ...

بچرو تو خیابون رها نکرده ک بابام اندازه یه جهازیه فقط خرج کنکورم کرده

الانم مستقلم خیالش راحته ک خودم پول دارم چیزی نمیخره وگرنه هیچوقت کم نداشته