2777
2789
عنوان

اگه نو عروس بیاد خونتون

| مشاهده متن کامل بحث + 3498 بازدید | 113 پست

یه همچین چیزی تقریبا دیدم یکی هست مثلا بی اجازه می‌ره سر یخچال مامان بزرگ شوهرش هرچی دوست داره میاره میخوره یا مثلا خونه هرکی از فامیل شوهر می‌ره از همه مدل غذا و دسر قاطی میریزی تو بشقابش با یه وضع بدی میخوره و خودم دیدم چقد پشتش حرف و ازونجایی که جفتمون عروسیم همه اونو با من مقایسه میکنن و بی کلاس میدوننش متاسفانه 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

بعضی ها غذا رو کم میذارن و مهمون یکم غذا بکشه به چشمشون میاد!!!

منم دیدم بعضیا خیلی کم غذا میزارن. شاید خودشون کم غذا میخورن.

با توجه به خودشون غذا میزارن

من با اینکه تپلم خودم غذام خیلی کمه . امااااا دلیل نمیشه همه مثل من باشن . سوخت و ساز بدن بعضیا خیلی زیاده

نمیدونم چرا دلم برای عروسه سوخت 

من سال های سال هرجا میرفتم میگفتن چرا کلاس میزاری غذا نمیخوری 

درصورتی که غذای من همونقدر بود

الان بعد از ۱۷ سال زندگی تازه متوجه شدن من کلاس نمیذاشتم !!!

حالا ماجرای این بیچاره برعکسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برای تازه عروس، برای هرکسی زشته

آدم هرچقدرم گشنه باشه باید مراعات بقیه رو هم بکنه، ینی چی که اکثر غذا رو آدم برا خودش بکشه!

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

منم دیدم بعضیا خیلی کم غذا میزارن. شاید خودشون کم غذا میخورن.با توجه به خودشون غذا میزارنمن با اینکه ...

اتفاقا مامان من کسی میخاد بیاد خیلی غذا زیاد درست میکنه جوری ک تا چند روز بعد یخچالمون پره

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

تعریفت از غیبت چیه؟

مگہ شما طرف رو مےشناسے؟ اگہ اسے پیش فامیلاش این حرفهارو پشت سر طرف بزنہ چون مےشناسنسش غیبتہ.. ولے بهتره پیش غریبہ ها هم گفتہ نشہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
یه همچین چیزی تقریبا دیدم یکی هست مثلا بی اجازه می‌ره سر یخچال مامان بزرگ شوهرش هرچی دوست داره میاره ...

وا سر یخچال رفتن تو خونه بقیه قفله تو مغزم

دیگه استانداردا مشخصن من خودم و خانوادم هرجا بریم یه دونهکنیوه میخوریم و فک میکنم این با کلاستره حا ...

این استاندارد شامل میزبان هم میشه

مثلا برای 4 نفر به اندازه دو نفر غذا درست می کنن و توقع دارن از همون هم نصفش باقی بمونه!!!

نه برای تازه عروس، برای هرکسی زشتهآدم هرچقدرم گشنه باشه باید مراعات بقیه رو هم بکنه، ینی چی که اکثر ...

اره بعد هم یه عده باید معدشون عمل کنن زیادی گشاد شده

آدم به نظرم باید تو مهمونی به اندازه اشتهاش بخوره غذایی که برای مهمون درست میکنی اکثرا می مونه چه به ...

اره خب ولی من تو مهمونیا کلا خیلی گشنم هم باشع کم میخورم بی کلاسیه زیاد خوردن ...مثلا من مرغ مونده نمیخورم بخاطز غذاش نگفتم