2777
2789
عنوان

اگه نو عروس بیاد خونتون

| مشاهده متن کامل بحث + 3497 بازدید | 113 پست

ولی اینم خیلی بده ک مث گدا گشنه ها کسی رو ک دعوت میکنید همش چشمتون به بشقابش باشه🙃🙃🙃🙃

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

به نظرم خوشحالی نداره اینجور آدمها حپخودشونو حقیر میکنن آدم خونش غذای ساده بخوره چشم و دل سیر باشه ب ...

ازین نطر نمیگم ااز نطر اینکه زیاد میخورن و چاق نمیشن ،وگرنه ادم گشنه بازی در بیاره زشته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اینم خیلی بده ک مث گدا گشنه ها کسی رو ک دعوت میکنید همش چشمتون به بشقابش باشه🙃🙃🙃🙃

گدا گشنه خودتی مگه کوریم ک نبینیم عین تو بعدم از کجا میدونی ما دعوت کردیم اول فک کن بعد ور بزن

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

با خودم میگم شوهرش بدبخت شد این عتيقه رو از کجا پیدا کردن

اتفاقا خونه شوهر پدر شوهرش نمیخوره انقد خسیسن همشون اونجا‌خودشو با نون سیر میکنه

گفته باشی یا نگفته باشی مهم نیستبه هر حال از توصیفات تاپیکت مشخصه زیاد هم باهاش مهربون نیستی..... ام ...

مهربونم اتفاقا خیلی دوسم داره همش حالمو میپرسه اینجا تایپک زدم دلیل نمیشه پیشش رفتار بدی کرده باشم 

گدا گشنه خودتی مگه کوریم ک نبینیم عین تو بعدم از کجا میدونی ما دعوت کردیم اول فک کن بعد ور بزن

ور رو تا میزنی 

گدا گشنه هم هف جد آبادته 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

ور رو تا میزنی گدا گشنه هم هف جد آبادته

گدا گشنه ننت باباتن روانی ریدم تو دهنت ک بی موقع باز شد  تو دهن خودتو خانواده ی گدا صفتت توهمی اشغال ک خودتو کاربر مهربون گذاشتی ازین ب بعد ب خودت بگو کاربر شیرین مغز گدا اسکل