یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم تو بچگی خواهرمو خیلی آزار دادم، بعد عذاب وجدان شدیدی گرفتم، ولی خب بهش گفتم حلالم کنه، اونم گفت بچه بودیم
و واقعا هم همینطوره، بچه بودی، قدرت تفکر نداشتی، باور کن اصلا یادش نیست
خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بیناییش فوقالعاده ضعیف شده. هر چند ماه میبریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفتههامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت.
بحاطر این چیزاس ک هیچوقت راضی نمیشم بچمو دست کسی بسپورم.. حتی اگه جایی برم بچمم باید با خودم ببرم.. فقط ب پدرش میدم اونم همش دلم شور میزنه ک الان حواسش پرت میشه بچم اتفاقی براش میافته.. کاش هیچ مادری بچشو دست هیچ احدی نسپوره... یادمه سه سال پیش یکی تاپیک زده بود ک خواهرزادمو بهم میسپوردن وقتی باهاش بازی میکردم میبردمش اتاق درم ب روش میبستم بعد صدای وحشتناک در میاوردم وقتی بچه میترسید لذت میبردم.. بچه دو ساله از اون موقع زبونش بند میاد و هیچوقتم حرف نمیزنه... خالهه بعده سالها عذاب وجدان گرفته بوده... ب هیچکسم نمیتونسته بکه ک چه بلایی سر خواهرزداش انداخته.. شما کم سن بودی ولی اون خالهه 20 ب بالا سن داشته ک اینکارارو با بچه مردم کرده بود... من ک بچمو دست هیچکس نمیدم...حتی اگه مجبور بشم ..