2777
2789

پاهای من قبل زانو ی جوره بعد زانو ی جور دیگ بآ ی تپه زانو

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقریبا پاهای بلندی دارم کشیده و توپر هست خیلی می‌پسندم 😍

توپر دهاتیه فقط اسکینی وگشیده

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

اندامت گلابی شکله وفک کنم کمرتم باریکه

ن اتفاقا ساعت شنیه ولی پاهام تا بالا ی دست نبس

دهاتی چه صیغه ای؟؟؟😅نی قلیون نمیگیم ک پا میگیم خودمو خیلی می‌پسندم اضافه وزنم ندارم

ظاهرا برای انداممون هم باید با مد پیش بریم

امسال اسکینی مد شده ما هم باید جون بکنیم تا اسکینی بشیم

سال بعد‌ پر می میشه ما هم باید پر بشیم

نمیدونم فاز امثال استارتر چیه دقیقا

وقتی هنوز نمیدونه نباید از لفظ دهاتی استفاده کنه هنوز براش زوده وارد بحث بشه

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

ظاهرا برای انداممون هم باید با مد پیش بریمامسال اسکینی مد شده ما هم باید جون بکنیم تا اسکینی بشیمسال ...

اسکینی همیشه همبشه ترند بوده .زمانای قدیم مرداب بولهوی خی چاق وتپا میخواسن لفط دهاتی برادهمونه ولی جهان اول همّشه اسگبنی پسنده

اسکینی همیشه همبشه ترند بوده .زمانای قدیم مرداب بولهوی خی چاق وتپا میخواسن لفط دهاتی برادهمونه ولی ج ...

اسکینی یعنی استخوان روش پوست

چند درصد آدم‌ها اسکینی هستن؟

بقیه به قول شما دهاتی هستن اسکینی خوبه؟

مهم اینه اضافه وزن نداشته باشیم و تناسب اندام داشته باشیم

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐