2777
2789
عنوان

اگه نو عروس بیاد خونتون

| مشاهده متن کامل بحث + 3498 بازدید | 113 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ب من تعارف میکرد تو خونمون آخه من اصلا اشتها. ندارم

دقیقا چون خودت اشتهانداری غذاخوردن اون زیاد به چشمت اومده،پس نتیجه میگیریم غذا خوردنش عادی بوده شمابزرگش کردی

من خونه نامزدم میرم شکمم سیر سیر میکنم میرم 

پریشب شام از بیرون خرید تو هر غذا دو سیخ کباب بود 

خلاصه اونا تو ظرفش خوردن من پاشدم برای خودم بشقاب برداشتم 

۵/۶ قاشق برنج ریختم + ی کباب اونم خیلی اروم میخوردم ک بخورن 

نجیبانه خوردم 

شیرینیم خریده بودش 

یدونه نون خامه ایی برداشتم از وسط نصفش کردم دوباره نصف دیگش گذاشتم برای نامزدم  

موقع میوه هم شد 

برام میوه های درشت مثل سیب موز هلو شلیل گذاشتم 

همرو باهم خورد کردم تو یه بشقاب گفتم بیاین سه تایی بخوریم 

من مادرشوهرم نامزدم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اونبار یکی اینجا تاپیک زده بود نامزدش رو به ناسزا بسته بود میگفت بهم‌گفته رفتیم جایی ادم کمتر غذا بخوره یعنی به اندازه بخوره 

گفت میگه مهمون بودیم سهم‌کبابت رو‌خوردی دیگه نباید دست میبردی اخرین دونه کباب رو هم‌میخوردی(حالا این خانم‌دیدش‌این بود گفتم بذار بخورمش نمونه حیفه!!!)

یا میگفت شوهرم میگه زشته هی گوشتای خورشت رو‌میخوری

خانومه باز تجلیلش ابن بود من هرجقد برام خورشت گذاشته باشن تا ته میخورم

ما هم بهش گفتیم نامزدی هنوز مراعات بکن زشته و اینا اخرشم قبول نکرد  میگفت ظرف خورشت گذاشتن گوشتاش و خورشته رو‌پس باید تااخر بخورم یا چیزای ته دیس ها مونده رو بخورم که نمونه 

میخوام بگم هستن کسایی مثل مهمون شما و زشته ندید بدید بازی راستش رو بخوای درسته میزبان نباید لقمه‌مهمان رو بشماره پلی مهمانم باید رعایت کنه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا چون خودت اشتهانداری غذاخوردن اون زیاد به چشمت اومده،پس نتیجه میگیریم غذا خوردنش عادی بوده شماب ...

ن ربطی نداره چند بار غذای زیاد کشیدن اونم در حد پر کردن بشقاب کجاش عادیه 

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

غذا چی بود؟😅

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
من خونه نامزدم میرم شکمم سیر سیر میکنم میرم پریشب شام از بیرون خرید تو هر غذا دو سیخ کباب بود خلاصه ...

حالا دیگه ادا اومدن هم درست نیس 

غذاتون رو به اندازه بخورین 

بعدا مثلا رفتی خونه خودتون نکنه قبل اومدن شوهرت خودتو سیر میکنی 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
بعضی ها غذا رو کم میذارن و مهمون یکم غذا بکشه به چشمشون میاد!!!

دیگه استانداردا مشخصن 

من خودم و خانوادم هرجا بریم یه دونهکنیوه میخوریم و فک میکنم این با کلاستره  حالا اگه مفصل بشینیم  دوتا میوه و اگه میزبان خیلییی زور و  اصرار و تعارف کنه ۳ تا ....

آنا خب ۴ تا موز ۵ تا دونه خیار و ۴ تا سیب و یه خوشه بزرگ انگار خوردن واقعا چیپ و   وحشیبازیه

یا سر سفره فقط گوشت برداری بشقابتو پر کنی از گوشت یا دولپی  انقد بخوری خفه شی 

نفس نفس بزنی 

بهرحال آدم هرجا مهمونه باید یه نگاه کلی بکنه به وضعیت پذیرای شاید میزبان انقد میوه  نداره که هی ظرفو شارژ کنه

من اول تو این فکرم خوش به حالش چاق نمیشه🤣🤣🤣

اتفاقا چاقه شاید پونزده بیست کیلو اضافه وزن داره خودم حدس میزنم اضافه وزنشو  چون تا حالا نگفته 

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.