داشتیم میرفتیم خونه مادرشوهرم تو شهرستان (خونه دومشونه) تو راه شوهرم قاطی کرده بود با سرعت زیاد رانندگی میکرد وقتی اعتراض کردم گفت اره دیوونه ام منم چیزی نگفتم تا اینکه رسیدیم شهرستان یهو برگشت گفت خیلی بی لیاقتی بی فراستی من بخاطرت تو رو مادرم وایسادم منم گفتم هرچی گفتی خودتی از تو ماشین پیاده شدم بعد رفت مادرش رو آورد گفت ببین این مادرمه عزیزمه دوتا چشممه وقتی مریض میشم قراره این برسه نه تو بعد مادرشوهرم گفت پس چی کسس که زن میگیره مگه مادرو ول میکنه!! بعد برگشت گفت تو برا من وظایف عروس بودن روبجا نیاوردی منم گفتم توهم مادرشوهر خوبی نبودی ازم انتظار داری منم دیدم دارن خوردم میکنن زود زنگ زدم بابام اومد دنبالم اومدم خونه بابام شما بودین با این رفتار مادرشوهر و شوهر چیکار میکردید
شوهرم چهل سالشه ولی بچه ننه اس هر روز میره به مادرش سر میزنه ولی وقتی من هفته ای بیشتر از یبار برم خ ...
چ پرووووو
بگو خودت چرا ازدواج کردی پرو
محلش نزار. هم خودشو هم مامانشو. بالاخره پیداش میشه
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
نصفه تعریف کردی. برای چی دعواتون شده بود؟ چرا شوهرت فکر میکنه رو مادرش حساسی؟ البته بدترین واکنش و نشون داد. مدیریت تداره. امیدوارم بچه نداشته باشی بتونی تو روشون وایسی اگه مقصر نباشی
به شوهرت چی گفتی در اعتراض به سرعت بالا؟حرفهای خودتو فکر کنم نصفه گفتی
گفتم چرا داری اینجوری میری بابا من که دیوونه نیستم اکه حرف بد زدم اونم برگشته بد جواب داده نباید ناراحت بشم حرفم اینه من بد باهاش حرف نزدم اون قاطی کرد
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱
تا اینجا همونا بود بابام اومد چنتا حرف بارشون کردم دخترمو غریب گیر اوردبد اینجا و... بعدش اومدیم همی ...
خدایاشکرت
یجا دیدیم جواب توهین و بی احترامی داده شد
دم بابات گرم، خدا واست نگهش داره 🙂❤️
کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست! 1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم 2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه 3. آقایون درخواست ندن ❤️🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمیتوانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)
بخدا منم هنگم بعد دیشب شوهرم زنگ زد میکه بیام دنبالت تو چیزی نگفتی من یهو قاطی کردم منم گفتم تا وقتی ...
خودت از خیلی از کاربرای توی تاپیکت بهتر تصمیم گرفتی و حرف زدی
هم دیشب نموندنت و زنگ زدنت به بابات
هم این جوابت به شوهرت
همین فرمون رو برو جلو که درست میری 👌👍
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊