2777
2789
این یکی تهدیدم نکرد من راستش به اون پسره که اول چت کردیم قبول کردم وعکس دادم بعدش فهمیدم چه غلطی کرد ...

عزیزم این همون قبلی بوده که واسش عکس فرستاده بودی و هک در کار نبوده. برنامه را پاک کن و دیگه نترس بیخیال. ولی دیگه عکس نفرست واسه کسی خدای نکرده شناسایی نشی

الان با این پسره توی شاد چت میکنم میگه عکس بده تا شناساییش کنم

گوه خورده ندی.. اگه زر زد بگو ب پلیس فتا شکایت میکنم.. بچه ای بشین سر کتاب و درست دیگه.. این گوه بازیا چیه از خودتون درمیارید! با یکی دوست شدی گرچه نباید میشدی حالا ک شدی عکس لختی دادن دیگه چه کاریه میکنی؟ چرا الکی الکی خودتو ب دردسر میندازی!!! هزاربار راجب اینجور مسائل اینجا تاپیک زدن و از نتیجه اش گفتن و از اینکه چقدر گرفتارش شدن گفتن اینارو بشینید بخونید و درس عبرت بگیرید اگه خودتون عقلتون یاری نمیکنه!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه قبلیه هکم کرده بود واقعا چی این الان از کجا فهمید هکم کردن....که میخاد کمکم کنه چون بالافاصله ...

ببین هکی در کار نیس

اگ هک میشدی گوشیت از کار میوفتاد

برنامه هات ب هم میریخت برا مخاطبات پیام چرت و پرت میرفت و ....

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

اصلاازش نترس .بگو ب فتا گفتم بعدم بلاکش کن .بعداینکه ببخشید وسط این موقعیت این سوال میپرسم ازت تایپی ...

این بنده خدا حس ششم قوی داشت خودش تو دردسر نمیافتاد اینجوری

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
این یکی تهدیدم نکرد من راستش به اون پسره که اول چت کردیم قبول کردم وعکس دادم بعدش فهمیدم چه غلطی کرد ...

دوتاشم یکنفره.

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
نه اون پسره که بهش عکس دادم یهو حساب کاربری حذف شد گمش کردم الان یه پسره دیگه میگه کسی هکت کرده یعنی ...

یعنی واقعا نمیدونی پسر دومی همون پسر اولی است که اکانتش رو حذف کرد با اکانت جدید بهت پیام میده که ازت عکس لختی بگیره اشتباه کردی بازم بهش عکس دادی مطمعن باش هک نکرده تورو،تورو ساده گیر اورده به این بهونه داره ازت سو استفاده میکنه اگه هک شده بودی اصلا ازت درخواست عکس نمیکرد

صحبت بخیر

من اصلا کاری با کل این ماجرا ندارم اون که صد در صد اشتباه و گناه هست اما مهم اینه دیگه خودتم قبول کردی و پشیمونی استغفار کن نماز استغفار بخون خدا دستتو به جوری میگیره که باورت نمیشه

تنها راه کمک بهت همینه

ازون برنامه ام بیا بیرون سعی کن تو فضای مجازی نباشی شما خیلی احساساتی هستی و بروز احساساتت فورانیه ساده و مهربونم هستی سریع گول میخوری اصلا سعی کن تو فضاهای مجازی نباشی چون شیطون آدمای ساده رو خوب فریب میده تو این فضا ام پر گرگای تشنه اس

نگرانت شدم واقعا ان شالله امام زمان کمکت کنه این حجم از احساسات و هیجانات شما واقعا نگران کنندس

اگه طرف نمیشناستت فقط با همین برنامه به صورت مجازی آشنا شدی شمارهای ازت نداره اون برنامه رو حذف کنی همه چی تموم میشه نگران نباش

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

اینی که بهت پیام داده هکت کردن به احتمال زیاد همون پسریه که باهاش چت می کردی و بهش عکس لخت دادی، وگرنه کی از کجا میدونه باید از تو یه نفر عکس لختی بخواد؟ کی از کجا میدونه تو هک شدی؟ بعدشم مردم می ترسن هک بشن که یه وقت عکسای ناجورشون لو نره، تو برای این که از هک شدن دربیای خودت عکس لختی دادی؟ به نظرت منطقیه؟ دیلیت اکانت بزن، یا این طرف رو بلاک کن (قبلش عکساتو پاک کن تو چت اگه امکانش هست) هیچ اتفاقی هم نمیفته. بعدشم گفتی صورتت پیدا نیست پس دیگه هیچ خطری برات وجود نداره. نادون نباش اون هیچ کاری نمیتونه بکنه. اینم جدی میگم، با خدا صحبت کن ازش معذرت خواهی کن چون گناه خیلی بزرگی کردی و مادامی که اون شخص عکس برهنه تو می بینه و باهاش تحریک میشه برای تو عذاب ثبت میشه. توبه از ته دل کن و دیگه با پسرا چت نکن

لخت کامل ولی صورتم نیست.... این میگه اگه بدی میتونم شناسایی کنم و بدون هیچ دردسری مشکلت رو حل کنم از ...

دو تاش یه نفره هک هم نشدی پسره میخواد عکس بیشتری ازت بگیره

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

شاید اکانت جدید همونیه که باهاش چت کردی 😐 چقدر کثافت بوده

یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :)

چقد احمقی

پسر دومی که بهت پیام داد همون اولی بود

چقد ایکیو و هوش پایینی داری

پیش خودت فکر نکردی یعنی چی طرف گفته هک شدی و عکس لختیتو دوباره بده😂😂؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
الان با این پسره توی شاد چت میکنم میگه عکس بده تا شناساییش کنم

آخه خنگوووول

عکس لختی تو چه رررربطی به شناسایی طرف داره؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...