2777
2789

نه بابا کارت ملی و خودکار ابی رنگ کافیه 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

نه لازم نیست

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو ساعت 

مگه هنوز آنلاین نیست؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من هفته قبل داشتم تموم شد 3 روز 2 ساعت 3تا5

فرداهم میرم برای تعیین مر بی و ساعات آموزش عملی

کتاب مال من خودشون دادن حتی میتونی از بیرونم تهیه کنی

خودکار و 1 برگه آ 4 هم همراهت باشه 

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
مگه یه ساعت نبود؟

والا برای من آنلاین بود و دو ساعته ۷ روز هم بود

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من تازه کلاسا‌ آیین‌ نامم‌ تموم شد دارم عملی رو میرم‌

آیین نامه کلاساش‌ ۱ساعت نیم‌ بود. اون‌ ک به ما درس میداد یه سری‌ نکته هم میگفت مینوشیم‌. گوشه کتاب بعضیام‌ تو دفترشون‌ مینوشتن

راسی‌ کلا ۶ جلسه هم بود