2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکار میکردین💔

230 بازدید | 27 پست

من افسردگی دارم و اضطراب و همچنین وسواس شدید..هرسه تاش ازاردهندست امسال سال کنکورمه میترسم بیشتر از این به درسم لطمه بزنه.توروخدا هزینش خیلی زیاد میشه؟بعد روانشناس ارجاع بده پیش روانپزشک چی؟قرصاش خیلی هزینشون بالاست؟توروخدا کسی میدونه بگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه اعتقاد مذهبی داری تایپک اول واسه وسواس بخون منم سال یازدهم مبتلا بودم بعد توی دو ماه اینا کم کم بهتر شدم نمیگم ریشه کن شد نه خیلییی بهتر شدم خداروشکر 

اصلا دلیل اومدن به این سایت اون بود 

فقط باید باور قلبی داشته باشی 

واسه اضطراب قرص پرانول 10بخوری مخصوص استرس 

ببین اگه اعتقاد مذهبی داری تایپک اول واسه وسواس بخون منم سال یازدهم مبتلا بودم بعد توی دو ماه اینا ک ...

وای نه توروخدا پروپرانول نخور منم عین توام ولی پروپرانول شدیدا اعتیاد آوره به محض اینکه قطع کنی تپش قلب شدید میگری طوری که نمیتونی بخوابی توهم میاره

ببین اصلا اصلا نگران نباش 

اولا این که یک سری مراکز بهداشت دکتر روانپزشک دارند که هزینه ی ویزیت اش تازه بدون بیمه در حد ۷۰ هزار تومنه.

باید زنگ بزنی ببینی کدوم مرکز بهداشت شهرتون دکتر روانپزشک داره. اگر مرکز بهداشتی رو با روانپزشک پیدا نکردی، برو کلینیک هایی که پزشک های متخصص با تعرفه ی دولتی مریض ویزیت می کنند، که بازم هزینه اش با بیمه تکمیلی در حد ۳۰ هزار تومن در میاد.

من خودم وضعیت روانم داغونه و قرص میخورم،

هزینه ی قرص ها هم معمولا ۱۰۰ هزار تومن یا کمتر میفته.

حتما هم برو روانپزشک، روانشناس به درد نمیخوره فعلا،

چون روانپزشک من میگه که وسواس تا ۸۰ درصد باید با دارو کنترل بشه.

بی آب و تاب و توان،