2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین عکس العملتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 35 پست
آها خب پس یه ربطی به دعوا داشته

خوب بهش که توهین نکردم گفتم حلو اینو و اون عیبمون نگو برای بقیه خواهرامم همین جوری میشنی پیش این میگی اصلا چیز بزرگی نبود این خودش بندازه وسط کلا موقعی که با مامانم دعوام میشه این کاسه داغ تر از اشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیان یعنی مادرشون نمیزاره

پس قوی شو 

چون نقطه ضعف های کوچیک هم داری 

البته ببخشید میگم 

ببین تا خودت شنا کردن یاد نگیری 

هر دفعه تو آب بیفتی غرق میشی 

چه یک متری و چه چند صد متری 

پس به جای گلایه و تالان بودن 

سعی کن قوی و شاد و مهربان زندگی کنی 

و روی اعصابت کنترل داشته باشی و صبورتر بشی 

منم باهاشون حرف نمیزنم ولی میترسم ی بهونه دستشون بیافته منو بدن دست باباممامانم روستا میایم اینجوری ...

متاسفانه یا خوشبختانه خیلی درکت میکنم‌ .انگار داری مادرمنو میگی. دقیق متوجه میشم چی میگی😭 هی خرابت میکنه جلو پدرت الکی. 

شما باید پوستت رو کلفت کنی عزیز و فکر پیشرفت خودت باشی. توی محافل سالم رفت و امد کنی که انشاا...یه کیس خوب ازدواج پیدا کنی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
پس قوی شو چون نقطه ضعف های کوچیک هم داری البته ببخشید میگم ببین تا خودت شنا کردن یاد نگیری هر دفعه ت ...

هممون نقطه ضعف داریم 

منم قبلا جدا شدم 

آدم شکننده میشه 

اما تا خودت نخواهی نمیتونی محکم بشی 

تو همون روستا چند تا دوست دختر پیدا کن 

تو باغ برو. 

نمی‌دونم نون و شیرینی محلی بپز 

کار دستی 

هنری 

قالی بافی و ......

هر چیزی که تو روستا میشه انجام داد 

قوی باش و مسیر زندگیتو مشخص کن 

شغل برای خودت دست و پا کن 

آهنگ گوش کن و برقص 

شادباش شاد 

تا زندگی بهت بخنده 

پس قوی شو چون نقطه ضعف های کوچیک هم داری البته ببخشید میگم ببین تا خودت شنا کردن یاد نگیری هر دفعه ت ...

بله قبول دارم خودمم ی نقطه ضعفایی دارم 

نمیزاره نه اینکه من بزنمشون نه😅

کلا طرز رفتارش اینجوریه وگرنه هیچ کسی اندازه من این بچه ها دوس نداره شهرم که هستیم طبقه بالا زندگی میکنن دختره از دست مادره در میره میاد پیش من مادرش درد روش قفل میکنه ی حوری که نمیخواد باهامون صمبنی بشه بچه 

هممون نقطه ضعف داریم منم قبلا جدا شدم آدم شکننده میشه اما تا خودت نخواهی نمیتونی محکم بشی تو همون رو ...

لپ تاپ دارم با اون کار پژوهشی انجام میدم میدونم شما چی میگید کلا سرگرمم تا شب ولی  کار لپ تاپ و سیستم هیلی خسته کنندس 

اره واقعا شکننده شدم و خیلی از شبا با گریه خوابم میبره

ی خواستگار خوبم داشتم ولی چون ی دختر داشت بابام ردش کرد یوی دو تام گفتن فعلا نزاشتن بیان جلو

نمیدونم چی بگم کلا روحی روانی خستم 

عزیزم با این روحیه حساس اصلا خواستگاری که بچه داره به درد شما نمی خوره اون وقت چالش های مخصوص به خودت رو خواهی داشت و این چالشها تمومی ندارند 

با کسی ازدواج کن که بچه نداشته باشه یا بچه اش دست پدرش نباشه

چرا شوهر نمیکنی ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .