2777
2789

مورد بعدی که نظر میخوام ازتون😘

من وقتی وارد شدم به سالن. نگاه کرد بعد سرش انداخت پایین لبخند میزد خیلی تابلو. عین عین عین مامانش یعنی هر دو این حرکتو زدن. 

دیدین شب خواستگاری مامانا خیلی به آدم نگاه می کنن؟ این مامانش اصلا منو نگاه نمی کرد، خیلی کم نگام کرد. اکثرا سر پایین!! 

من نه به خودم رسیده بودم نه هیچی، همینجوری یه ربع قبل لباس پوشیدم و چادر اومدم بیرون خیلی حوصله و اعصاب هم نداشتم. 

تو جلسه هم پسره و مامانش همش در حال لبخند زدن با حالت خجالت وار:/

طرفدار حق و عقلانیت💙 

به چیش نظر بدیم الان؟ 

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان جواب مادرش خنثی است .یا اجباریه .یامنفیه

مامانه یا لبخند میزد یا می رفت تو فکر 

خب مثلا من که دخترم آره سرم بندازم پایین میگن باحیا و اینا مثلا اما مامانه آخه چرا

طرفدار حق و عقلانیت💙 

آخه پسر آره. مامانش چرا مثلا واسه همین حس بدی گرفتم انگار

اگه حس بد گرفتی شاید اینکه ساده اومدی یا اخم خندشون گرفته خواستن ضایع نشه سرشونو انداختن پایین معلوم نشه یا کمتر بخندن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
طبیعی هست الان؟ که چی مثلا لبخند میزد مامانش آخه یا چرا نگاه نمی کرد

خوششون اومده حتما خوشحال بودن

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

اگه حس بد گرفتی شاید اینکه ساده اومدی یا اخم خندشون گرفته خواستن ضایع نشه سرشونو انداختن پایین معلوم ...

خودشون هم ساده اومده بودن. یعنی جوری نبود که من زار بزنم جلسه آشنایی بود در واقع. 

اگه اینجوری باشه به خودشون بخندن والا:)) - 

طرفدار حق و عقلانیت💙