2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین عکس العملتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 35 پست
عزیزم با این روحیه حساس اصلا خواستگاری که بچه داره به درد شما نمی خوره اون وقت چالش های مخصوص به خود ...

خودمم دوس نداشتم ددسته بابام ردش کرد ولی خودمم واقعا نمیخواستم بعدش که دیدم باز رفتارهای پدرمادرم تمومی نداره با خودم میگفتم زندگی با ی بچه که یخت تر از این جهنم نبود موقعیت ازدواجم دارم ولی هرکی ی مشکل داره اکثرا هیج مدرک تحصیلی ندارن منم نمیگم پرفسور سمیعیم ولی با ی مدرک دکترا نمبتونم زن ی سیکل و دیپلم بشم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم دوس نداشتم ددسته بابام ردش کرد ولی خودمم واقعا نمیخواستم بعدش که دیدم باز رفتارهای پدرمادرم تم ...

بنظرم دیپلم داشتم مهم نیست الان درامد و رفاه و ارامش حرف اول رو میزنه. خودتو ببین گلم دکترا داری تو خونه نشستی کار پژوهشی میکنی..الان کارمندی و معلمی و ...یعنی نون بخور و نمیر. اگر شغل ازاد خوب و پر درامد دارند و خوبن و اخلاق دارند بهشون حتما فکر کن...اینهمه دکتراهای بیکار یا از رشته های داغون دکترا میگیرن ماهی 10 تا 15 تومن فقط درامد دارن .درس خوندن خوبه ولی برای تشکیل زندگی با این تورم درامد خیلی خیلی خیلی مهمه در کنارش اخلاق و شخصیت درست و حسابی داشته باشند

خواستگار دارم ولی اکثرا مدرک تحصیلی ندارن خودم دکترا دارم ولی جای رسمی استخدام نشدم فقط با لپ تاپ کا ...

نفسم دورت بگردم تو که امروزی هسی و لپ تاپ داری و قبولش داری و پژوهش رو قبول داری خودت بگو خواسگار از کجا تو رو پیدا کنه ؟!؟!؟!

خب باید تو سایتای معتبر همسر یابی ثبت نام کنی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .