2777
2789

سلام دوستان بخاطراین رفتار زشت و دستورات خانواده شوهرم مریض شدم درحدمرگ افتادم پنج روزپیش کارم به سورم و آمپول کشید 

علیاحضرات دستور دادن دوتا خواهرشوهرم که سنشون بالاس و شوهر ندارن باماشین ما و جاری بابچه و شوهر باماشین زورکی بریم اربعین چندساله رفتم هردفعه یکی آویزون مابود یکبار زن پسردایش بود که چسبیده بودبشوهرم ول نمیکرد هی اسرار داشت کنارش قدم بزنه و اسمش شوهرم صدامیزدنا یک آقا بچسبونه، سال بعدبرادرهمسرم دوتا مردفامیل دنبال مون، پارسال خواهرشوهرام بودن که روانمو بهم زدن اونجا گرم هست خودآدم خسته راه بعد به غذاخوردن گیرمیدادن به هرچی هرچی موقع برگشت یکدانه استکانم که حساس بودم اینانشورن جالبه نگفتم بدم میادیا بی احترامی کرده باشم یا جوابشان بدم نه کلا بی سرزبونم بخاطرکه لیوانمو به بهانه آب خوردن رفتم بشورم تازه ندیدن چیزی که ندیدن اومدم توماشین خواهرش رک متلک گفت تازه شستم تمیزبوده شوهرم عین ماست میمونه وفقط بدون چون چرا عدالتی حامی خانواده ش

وحتی بفهمن ناراحتی در دلت نه اینکه خم به ابروبیاری یا اعتراض کنی متلک میندازن که هی بهش برمیخوره ماکه چیزی نگفتیم 

والا امسال من غلط بکنم و خواهم کردکه کسی روجایی ببرم اینا آماده شدن بچه جاریم اومد محکم در زد ظهری که بابام گفته آخرهفته بریم وایی مغزم متلاشی شد ازبس براشوهرم توضیح دادم که نمیخوام باکسی جایی برم باز میخوان حرفی رو قانون کنن که هرسال اربعین دنبالشان بریم اگرنری همه جا فامیل همسایه میگن فلانی قهرکرده نمیذاره برادرمان با برادرش جایی بره اینم بگم که هرشب جمعه زورکی بمیری از درد یا امراض زنانه یا هرچی باید بری شام بخوری، جاری بزرگترمم کلی باشوهرم بگوبخند داره اسمش صدامیزنه یا با جان صدا میزنه، من بزرو کلی گناه کنم برای ثواب زوری، الانم بدون اینکه چیزی بگه شوهرم یا آرومم کنه یا نظر بده پر از باد راهش کشید رفت 😭😭😭💔یا امام حسین ع دلم بدجورشکسته هرکی اولادنداره بهش بده که من توی زندگی ده سالم شدم بازیچه عروسک خیمه شب بازی خانواده شوهر، ما حتی شب دیروقت حق نداریم بیرون خانه باشیم خواهرش آمار میگره ماحق نداریم منطقه زندگیم رو عوض کنیم، میگم هرشب جمعه یا خانه اقوام دعوتی دارن بمن زنگ نمیزنن آدم حساب نمیکنن که بیا یهو سرشب شوهرم میگه یادم رفت گفته بودن بهم درحالیکه شام درست کردم یا خوردم، ولی دوتا جاریم رو زنگ میزنن و ازشون اجازه میگیرن امشب مهمونی راه بندازیم حال داری بیای دیدم عمدی اینکارا نظربدین با این شرایط چجوری ۲٠

رو تحمل کنم با سوابق خرابی که دارن ما همین بیرون شهر چندبارباجاریم رفتم دیدم مدام با خواهر شوهرام پچ پچ میکنن با هم میرن جایی من یک گوشه بایدبشینم محل نمیدن یا موقع غذا برای خودش و همسرش بقیه سفارشی میریزه کارای حال بهم زن که مگر من بچه ام یا خودم زندگی جداندارم بخدا حالم بشدت بده چندروزه زندگی مونمیفهمم اینا سوابق وحشتناکی دارن مثلا یکسال عقدم جاریم نمیذاشت شوهرم ببینم گوشیش روخاموش میکرد اینقدرمن گریه میکردم درحالیکه یک خواستگاری رسمی بود نه اینکه خدایی نکرده من توکوچه خیابون اینوبشناسم خودمم کم خواسنگارنداشتم، مدام توطئه میکنن اون جاری دیگمم گفت بهم اینها بلاهایی که سرش آوردن باعث سقط جنینش شد مثل خودم یکی از علتهای نداشتن بچه استرسهای اینهاس که یکیش آخرهفته شب جمعه چرانرفتم چرا رفتم تواین دوره زمونه کسی عیدبه عیدمهمانی نمیره این فسیل مغزها توی لجبازی افکار احمقانشون گیرن برای زورکی مهمانی بماندکه نظافت در شستشو رعایت نمیشه هروقت رفتم معدم بهم ریخته

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

هیلی برات ناراحت شدم منم مجبورم زورکی برم و‌دقیقا مشابه اینارو دیدم ولی با شوهرم سفت برخورد میکنم 

شما یکم بترسونش به پدرو‌مادرت بگو حرف بزنند حتما‌شوهر جاری ها پشتشون هستن که جرئت ندارند اینطوری رفتار کنند 

چندسالته؟شوهرت چند سالشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت اینه ترسویی 

مگه قراره چه اتفاقی بیفته 

اینقدر حرف بزنن تا جونشون دربیاد 

باهاشون بهشتم نرو 

فکر کن وجود ندارن 

شوهرت خواست تنها باشون رفت و امد کنه 

تو اصلا دربارشون خرف نزن و فکر نکن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

خانواده شوهرم اهل مسافرت نیستن زوری مادرشوعرمو بردم مشهد یبارم با خواهرشوهرم رفتم شمال همونجا به گوه خوردن افتادم 

چون خودشون کم خوابن منم نمیذاشتن بخوابم همش عصبی بودم 

خواهر شوهرم ادای وسواسی هارو درمی‌آورد کل مسافرت داشتیم خونرو تمیز میکردیم می‌رفتیم کنار دریا همش می‌گفت برگردیم برگردیم ساعت ۱ می‌رفتیم بیرون ۵ برمیگشتیم خونه 

هیلی برات ناراحت شدم منم مجبورم زورکی برم و‌دقیقا مشابه اینارو دیدم ولی با شوهرم سفت برخورد میکنم شم ...

من و همسرم ۳۹سالمون هست ده ساله فرزند دار نشدیم اگر بچه داشتم شوهرم به بچش توجه میکرد منم بهانم بچم بود😭💔 مامانم فوت کرده بابام که مظلوم و بی سرزبون اگربابام میامد باهام خوب بود ولی چون خادم مسجده پیر هست میترسه بیاد

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

من و همسرم ۳۹سالمون هست ده ساله فرزند دار نشدیم اگر بچه داشتم شوهرم به بچش توجه میکرد منم بهانم بچم ...

سلام چله حق  شناس بگیر.زیارت عاشورا.براتون از خداوند میخوام به حق امام حسین سال آینده بچه تون بغلت  باشه.

خانواده شوهرم اهل مسافرت نیستن زوری مادرشوعرمو بردم مشهد یبارم با خواهرشوهرم رفتم شمال همونجا به گوه ...

🤣🤦‍♂️ واقعا آخه هرکی یک اخلاقی داره ما رفتیم خسته کوفته پارسال بعدپنج روز در راه ماندن برای یک کف دست فلافل نذری که گفتم کاش بشوهرم میگفتم دوتا بگیره دوتا خواهرشوهرم بهشون برخورد که دارم از شوهرم کارمیکشم 💔توی کاظمین بودیم با اون یکی میگه نه هرکی باید یکدانه بگیره اون بندگان خدا نذری رو ریختن اونجا التماس زوار رو میکنن 

سلام چله حق شناس بگیر.زیارت عاشورا.براتون از خداوند میخوام به حق امام حسین سال آینده بچه تون بغلت ...

ممنون انشاءالله هرکی نداره 😭

مشکلت اینه ترسویی مگه قراره چه اتفاقی بیفته اینقدر حرف بزنن تا جونشون دربیاد باهاشون بهشتم نرو فکر ک ...

دقیقا من اومدم ۶ماه محل ندادم نرفتم ولی یکشان اون کوچه است یکیشان اونطرف خیابان گفتم گیرم هیچجا نرم بازم توخیابون که میبینمشون البته بیشترین نقطه ضعفم قیافه آوردن همسرم هست وقتی محل نمیده و باد کرده از دوجهت دلم میترکه اول اینکه چرابخاطر دیگران بامن اینجوری درحالی که اونا خوشحال میشن از این کارا دوم تحمل ناراحتی شو ندارم از سکوت و حرف نزدنش یک خواهر برادر درست حسابی ندارم برن بیاد اونام...