2777
2789
عنوان

نگاش فحشه😂😂😂به علاوه عکس ضرب در مرمری🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 17209 بازدید | 256 پست
اره نوبتی شده دقیقا😂😂منتظر اخبار داغت هستما شیرین زبونم😂😂😂

قبول شدمممم🤭نمیدونم بایدخوشحال باشم یاناراحت اون ترکیب رونیمکت واقعاافسانه ای بود😂امروز یه افسربازنشسته ی بامزه ایم داشتیم بهم میگفت خوب رانندگی کنی شوهرت میدم بعد بهم میگفت حالادیگه نه انقدم خوب😂🤦🏻‍♀️

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزمدارو مصرف نمیکنه؟فقط فصل پاییز اینطوری هست؟آخه پسر منم پارسال با فصل پاییز سرفه خشک داشت ...

نه گلم دارویی ک بخاد مداوم مصرف کنه نه

بعد سرفه هاش هم مداوم نیس ی وقتایی کم ی وقتایی زیاد و ی وقتایی کلا نیست و اینکه موقع سرماخوردگی خیلیییی زیاد میشه و اون نوقع داروهای الرژی و اسپری مصرف میکنه 

اگه میبینی مداوم و ازار دهندس بدون اینکه سرما بخوره اینجوری میشع پس حتما ی چیزی هست

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
وقتی تو پاییز سرما بخوره خس خس سینه هم داره؟

نه خس خس نداره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
قبول شدمممم🤭نمیدونم بایدخوشحال باشم یاناراحت اون ترکیب رونیمکت واقعاافسانه ای بود😂امروز یه افسرباز ...

گیلی گیلی گیلی گیلیی🙃🙃🙃🙃🥰🥰🥰🥰 جییییییییببببببببغعععععععععغغغغ مبارکهههههههه

انشالله همیشه عالی برونی🤭🤭🤭🤭🤭

من بودم جات همیشه میرفتم با ماشینم ازون قسمت نیمکت ها  رد میشدم 😍😍🥰😍🥰

سلام به روی ماهت عزیزمدورت بگردم ببخشید ناراحتت کردمروزای سخت گذشت عزیزم الان خوبم خداروشکر فقط خم و ...

سلام مرمری 

من تا حالا برات پست نزاشته بودم 

پسرم رو وقتی رادین رو حامله بودی باردار بودم تمام تاپیک هات دنیال میکردم نمیدونم طبیعی هست یا نه امروز تاپیک هات چک میکردم ببینم هستی یا نه یهو تاپیک اخرت خوندم متوجه تصادفت شدم کلی برات گریه کردم خدا میدونه چقد ناراحت شدم که تصادف کردی جیگرم برای رادین جان کباب شد نمیدونم میدونی یا نه تصور این ک ی مادر اونم شما خانوم ب این مهربانی و جوانی برام وحشتناکه تورو خدا بیشتر مراقب خودت باش 

گیلی گیلی گیلی گیلیی🙃🙃🙃🙃🥰🥰🥰🥰 جییییییییببببببببغعععععععععغغغغ مبارکههههههههانشالله همیشه عالی ...

قربونت برمممم🫂🩵

آره گاهی باید برم آمُخته شون شدم😂(نمیدونم داریدش یانه یه اصطلاح شیرازیه به معنی عادت کردن)

شمابهترشدین گل بچه هام؟

سلام مرمری من تا حالا برات پست نزاشته بودم پسرم رو وقتی رادین رو حامله بودی باردار بودم تمام تاپیک ه ...

سلام به روی ماهت عزیزم

بگردم برای قلب مهربونت ببخشید ک ناراحتت کردم

خداروشکر ک همه چیز بخیر گذشت و بازم کم کم دارم میشم اون ادم سابق

ممنونم ک بیادم بودی هر وقت میام سایت جون به جونام اضافه میشه با محبت های شما🥰🥰🥰😍😍😍😍😍

قربونت برمممم🫂🩵آره گاهی باید برم آمُخته شون شدم😂(نمیدونم داریدش یانه یه اصطلاح شیرازیه به معنی عا ...

فدا اموخته شدنت برم من اخهههه گلبم🥰🥰😍

😍 جوجه ها بهترن خداروشکر ولی من نه 

انگار بعد تصادف و عمل بدنم ضعیف شده 

سلام مرمری جان . بهتری؟ عزیزم یه سوال داشتم ازتون . شما برای رادین ساشه ارزی پلاس دادید قدش رشد کرد؟ منظورم اینه اون بازه ای که  رشدش متوقف شده بود  بعد از استفاده از ساشه ها قدش دوباره روی نمودار قبلش اومد ؟ کلا چند ساعت رشد کرد؟ پسر من چهار سال و نیمشه . از بدو تولد تا سه سالگی رشد قدش عالی بود . سه سالگی ۱۰۳ بود . الان ۱۰۵ هست . یعنی تو یکسال و نیم فقط ۲  سانت رشد کرده غذاش خیلی خوبه همه چیز میخوره ، مولتی و آهن و کلسیم و.... میخوره . رشد وزنی هم خوبه ۱۸ کیلو هست ولی نمی دونن چرا قدش رشد نمیکنه.

فدا اموخته شدنت برم من اخهههه گلبم🥰🥰😍😍 جوجه ها بهترن خداروشکر ولی من نه انگار بعد تصادف و عمل بد ...

من قربون تو برممم بهار همه ی فصل هاااا💗🌸

امیدوارم زودی مامان جوجه هام سرپاشه وهیی به قلبمون نوک بزنهههه🥲🫂🩵

سلام مرمری جان . بهتری؟ عزیزم یه سوال داشتم ازتون . شما برای رادین ساشه ارزی پلاس دادید قدش رشد کرد؟ ...

پسر من به این دارو الرژی داد فقط تونستم یکماه بدم ک تو اون یکماه ۳سانت رشد داشت 

هنوزم کمبود قد داره ولی خب نمیتونم کاری کنم

میتونی تست کنی عزیزم اندازه همون یکماه بخر و بهش بده ببین ریکشن چطوریه

عزیزم میشه جواب پیاممو بدی . ممنون میشم.

ببخشید الان دیدم انلاین نبودم