2777
2789
عنوان

نگاش فحشه😂😂😂به علاوه عکس ضرب در مرمری🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 15801 بازدید | 230 پست
سلام مرمری جونم حالت چطوره عزیزم خدا میدونه چقدر شوکه و ناراحت شدم وقتی فهمیدم تصادف کردی این چند وق ...

سلام به روی ماهت عزیزم

خدا میدونه هر وقت میام سایت و محبت شما رو میبینم یه جون به جونام اضافه میشه

ممنونم از لطفت گلم 🥰🥰🥰🥰

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مرمری خوبی چی شده چراتاپیک نمیرنی نگرانتم چی شدی جوابم بده

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

سلام به روی ماهت عزیزمخدا میدونه هر وقت میام سایت و محبت شما رو میبینم یه جون به جونام اضافه میشهممن ...

فدای تو مرمری عزیزم الهی همیشه سالم و سلامت باشی دختر خوش قلب❤️❤️❤️الان حالت چطوری بهتر شدی گلم؟

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
سسلام مرمری پسرت رفت مدرسه

سلام گلم بله رفت

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
سلام مرمری خوبی چی شده چراتاپیک نمیرنی نگرانتم چی شدی جوابم بده

سلام گلم صفه۳همین تاپیک رو بخوگ

تصادف کرده بودم

فدای تو مرمری عزیزم الهی همیشه سالم و سلامت باشی دختر خوش قلب❤️❤️❤️الان حالت چطوری بهتر شدی گلم؟

دورت بگردم مهربون

خوبم یسری بخیه کشیدم یسری دیگه باید خودشون جذب بشن ک نشدن و همچنان هستن

خوبم کمی بهترم درحدی ک کمی تو خونه راه برم ولی هنوز نمیتونم خم و راست شم و بیرون برم و لی خب همینم عالیه ک از رخت خاب اومدم بیرون

دورت بگردم مهربونخوبم یسری بخیه کشیدم یسری دیگه باید خودشون جذب بشن ک نشدن و همچنان هستنخوبم کمی بهت ...

آخی عزیزم این روزامیگذره مرمری کی کمک حالته

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
آخی عزیزم این روزامیگذره مرمری کی کمک حالته

مامانم

خواهرمم بود ولی معلمه و محبور شد بره

روزای اول خاهرم نبود بی شک میمردم یه روزایی ک مجبور بودم پوشک استفاده کنم و خاهرم و همسرم عوض میکردن حالا فکر کن همزمان پریود هم بشی

شبایی ک یکی دائم باید بیدار بالا سرم میموند اکسیژن خون پایین نیاد فشار اوکی باشه

فشاری ک هر ساعت یهو در عرض دو دقیقه می افتاد و اگه همون لحظه یکی بیدار نبود و ب دادم نمیرسید میمردم خاهرم قشنگ دو هفته شبانه روز بیدار بود 

وای نمیدونی چ روزایی گذروندم

مامانمخواهرمم بود ولی معلمه و محبور شد برهروزای اول خاهرم نبود بی شک میمردم یه روزایی ک مجبور بودم پ ...

خدالطف دوباره بهت کرده خداروشکرکه الان بهتری البته قدردان اونایی که روزای سخت کنارت بودن روبدون 

خدالطف دوباره بهت کرده خداروشکرکه الان بهتری البته قدردان اونایی که روزای سخت کنارت بودن روبدون

اره واقعا خداروشکر 

خیلی بد بود توان بلند شدن نداشتم و یکی باید بزور بلندم میکرد

یادمه یبار فقط نیم ساعت تنها موندم بقیه بیرون بودن و منم خاب بودم مامانم دیده بود خابم رفته بود حمام  

گوشیم زنگ خورد روتخت بیمارستانی ک تو خونه گذاشته بودیم دراز کشیده بودم و ارتفاع اونا هم ک میدونی چجوریه 

خاب و بیدار اومدم جواب بدم از دستم افتاد هرکار کردم نتونستم بلند شم بردارم خیلی حس  بدی بود میدیدم داره زنگ میخوره یبار دوبار ده بار ولی توان هیچکاری نداشتم اون حس ناتوانی وحشتناکه😢😢😢

خداروشکر ک گذشت و چقدر خوشحالم ک هرچند بزور ولی خودم بلند میشم دیگه و میخابم و راه میرم تو خونه

اره واقعا خداروشکر خیلی بد بود توان بلند شدن نداشتم و یکی باید بزور بلندم میکردیادمه یبار فقط نیم سا ...

خداروهزاربارشکر من که فکرمیکنم دعای اون پرنده ها وحیوونا بوده که توهمیشه دوستشون داشتی 🥺

خداروهزاربارشکر من که فکرمیکنم دعای اون پرنده ها وحیوونا بوده که توهمیشه دوستشون داشتی 🥺

اخ اخ نگو

من کلی حیوون دارم ک غذا میرسونم بهشون ی ماهه نرفتم

دلم تنگ شد گفتی

انگار صدساله بیرون نرفتم🥲🥲

راستی برام تعریف نکردیا قضیه کمات رو

اخ اخ نگومن کلی حیوون دارم ک غذا میرسونم بهشون ی ماهه نرفتمدلم تنگ شد گفتیانگار صدساله بیرون نرفتم🥲 ...

خیلی طولانیه ها حوصله داری بگم اخ منم عاشق حیوونام انقدرحیوون نجات دادم توآی سیوبودم شوهرم صدای پرنذه مو فندوق روبرام گزاشته بوذ🥹