2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس

204 بازدید | 16 پست

کسی درمانی برای یائسگی زودرس سراغ داره؟به جز اصلاح سبک و هورمون تراپی. سن زیر چهل سال هست

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاح سبک فقط راه دیگه ای نداره منم کم و بیش رعایت میکنم بهترم یک پیج بود happily_be_womanاطلاعات خو ...

عزیزم بهتری یعنی پریود میشی؟

عزیزم بهتری یعنی پریود میشی؟

اره خداروشکر ماه پیش ب موقع شدم 

من ماه قبلش با دو هفته تاخیر شدم و قبل ترش ترشحم ب شدت کاهش پیدا کرده بود دکتر تشخیص یائسگی زودرس گذاشت برام 

فعلا یکم بهتر شدم اما دارو شیمیایی فایده نداره جز هورمون اضافه 

فعلا امضا ندارم
اره خداروشکر ماه پیش ب موقع شدم من ماه قبلش با دو هفته تاخیر شدم و قبل ترش ترشحم ب شدت کاهش پیدا کرد ...

من هفت ساله پریود نمیشم...شما اولش بوده رو شما تاثیر بیشتری داره....نکته هابی که رعایت کردی لطف میگی چیا هست...

من هفت ساله پریود نمیشم...شما اولش بوده رو شما تاثیر بیشتری داره....نکته هابی که رعایت کردی لطف میگی ...

پیج فلورا تاجیک نگاه کن پریودشون برگشته 

bardari_flora 

هایلاتهاش نگاه کن 

من تغذیه اش رو اجرا کردم

فعلا امضا ندارم
پیج فلورا تاجیک نگاه کن پریودشون برگشته bardari_flora هایلاتهاش نگاه کن من تغذیه اش رو اجرا کردم

من اون پیج رو دارم عزیزم...اگه حوصلت میشه چند تا از موردهایی که رعایت کردی بنویس...ترک لبنیات ...قند و شکر..دیگه چی؟

پیج فلورا تاجیک نگاه کن پریودشون برگشته bardari_flora هایلاتهاش نگاه کن من تغذیه اش رو اجرا کردم

هایلاتاش یه بخشی نوشته غذاها که نحوه پخت غذاها رو میگه

و اینکه چطوری بخوری و چه ویتامین هایی باید بخوریاین پیج هم خوبه niloofarpco

ممنونم اونم دارم..

ممنونم اونم دارم..

happily_be_woman این پیج یک پست داره برای برگشت پریود نگاهش کن فقط من فیبروکیستیک سینه داشتم بهم نساخت اما خواهرم داره براش خوب بود 

یک راه دیگه هست که خودم کار کردم 

طب سوجوک من خودم بلدم اما تو تهران یکی هست اجرا میکنه پیجش برات میذارم میتونی ازش مشاوره بگیری عکسش رو میفرستم

فعلا امضا ندارم
happily_be_woman این پیج یک پست داره برای برگشت پریود نگاهش کن فقط من فیبروکیستیک سینه داشتم بهم نسا ...

ممنونم♥️