2777
2789
عنوان

نگاش فحشه😂😂😂به علاوه عکس ضرب در مرمری🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 15351 بازدید | 220 پست
فشارم اوکی شد به لطف مامانم😅 یعنی با دمپایی مینشست بالا سرت هر نیم ساعت خوراکی میاورد جرات دلشتی بگ ...

خیلیم خوبه

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
وای وای ببین من عاشققققق مسن هام دوتا رفیق مسن هم دارم الان گفتی دلم تنگ شد براشون من جات بودم کلا گ ...

منم خیلی زود باهاشون مچ میشم ویه عالمهههه رفیق مسن دارم🥲🫠امروز چطور بودی نازنازی قشنگم؟بهترتری ملکه؟

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی زود باهاشون مچ میشم ویه عالمهههه رفیق مسن دارم🥲🫠امروز چطور بودی نازنازی قشنگم؟بهترتری ملک ...

سلام دخمل جونی روزت مبارک قشنگم

خوبم خداروشکر ورجه وورجه میکنم به ارومی  تایم سرپا موندنام داره بیشتررمیشه بخاطر تحرکات روزم شبا بهتر میخابم از بس هیچکار نمیکردم شبا خابم نمیبرد

اگه بتونم خم و راست شم و اجازه تو ماشین نشستن و دور دور هم از دکتر بگیرم خیلی خوب میشه😁😁😁

تابستون رفتم بیرون پاییییزززززه

کپک زدم تو خونه😂

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
سلام دخمل جونی روزت مبارک قشنگمخوبم خداروشکر ورجه وورجه میکنم به ارومی تایم سرپا موندنام داره بیشتر ...

سلاممم شکوفه ی گیلاسمم

قربونتتت برممم خبب🫠💗

خداروشکررر امیدوارم زودزود اجازه ی سفر به ماهم ازدکترت بگیری🫂✨️

سلام مرمری جان خوبی پسراچطورن راستی مدرسه پسرت هم خیلی جلسه میزارند؟ازماکه تاالان ۲بارجلسه گزاشتن

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
سلاممم شکوفه ی گیلاسممقربونتتت برممم خبب🫠💗خداروشکررر امیدوارم زودزود اجازه ی سفر به ماهم ازدکترت ب ...

عزیزمی

انشالله انشالله😍😍

دلم لک زدهههه برا پاساژ گردی خرید وای ولی رویا شره برام🥰🥰🥰

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
سلام مرمری جان خوبی پسراچطورن راستی مدرسه پسرت هم خیلی جلسه میزارند؟ازماکه تاالان ۲بارجلسه گزاشتن

سلام عزیزم مرسی تو خوبی

اره یبار گذاشتن ولی نتونستم برم بخاطر شرایط

عزیزمیانشالله انشالله😍😍دلم لک زدهههه برا پاساژ گردی خرید وای ولی رویا شره برام🥰🥰🥰

خیلی زود همشو انجام میدی من یه بارتویه شرایط تقریبامشابهش بودم زندگی کردن بعداین ماجراخیلی بیشتر میچسبه همه چی خیلی رنگی ترمیشه ولذت یه کارایی رودرک میکنی که قبلا هیچکدومش انقد بال بالیت نکردن😇🩵

خیلی زود همشو انجام میدی من یه بارتویه شرایط تقریبامشابهش بودم زندگی کردن بعداین ماجراخیلی بیشتر میچ ...

دقیقااااااا

سلام مرمر گلی حالت چطوره عزیزم بهتر شدی گلم

سلام عزیزم ممنون شما خوبی

بله خداروشکر خیلی بهترم اشپزی میکنم فعالیت های سبک خونه رو انجام میدم تخت بیمارستان رو شکست دادم بلاخره و بردنش 😅حالا دیگه رو تخت خودم میخابم و حتی به رادین کوچولو غذا میدم عین روال معمول فقط خم و راست شدن برام سخته 

تااااززززه خبررررنداری امروز بعد ظهر قراره برم بیرون وای نمیدونی چقدر لذت بخشه برام بعد اینهمه مدت بیرون رفتن هرچند ک اون بیرون رفتن برای دکتر باشه

خیلی خوشحالم🥲🥲 

سلام عزیزم ممنون شما خوبیبله خداروشکر خیلی بهترم اشپزی میکنم فعالیت های سبک خونه رو انجام میدم تخت ب ...

ممنون عزیزم 

خداروشکر خیلی خوشحالم برات دختر قوی و خوش قلب😍💖😘🤍امیدوارم دیگه هیچ وقت از تخت بیمارستان استفاده نکنی خداروشکر که بهتری

اخ بگردمت 🥲🥲🥲انشالله این روزای سختو فراموش کنی و همیشه به خوشی و گردش و سلامتی بگذرونی جانم💋💋❤️❤️❤️❤️💖💖💖💖

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
ممنون عزیزم خداروشکر خیلی خوشحالم برات دختر قوی و خوش قلب😍💖😘🤍امیدوارم دیگه هیچ وقت از تخت بیمارس ...

ممنونم از شما که قوت قلب و انرژی مثبتیت برام

انشالله هبچ وقت هیج کس مجبور نشه استفاده کنه🥰

رفتم بیرون حس اصحاب کهف رو داشتم😂فکر کن تابستون بری بیرون هوا گرم و همه جا سبز بعد پاییز بری هوا خنک و درختا زرد😂

سلام عزیزم خوبین

خیلی ناراحت شدم ازین اتفاقی که براتون افتاد ولی واقعا خداروشکر که اون روزهارو پشت سر گذاشتین

ان شاءالله روز به روز بهتر بشین.گل پسرها چشم امیدشون بشماست

سلام عزیزم خوبینخیلی ناراحت شدم ازین اتفاقی که براتون افتاد ولی واقعا خداروشکر که اون روزهارو پشت سر ...

سلام گلم شکر خدا خوبم شما چطوری.

ممنونم از محبت و انرژی مثبتی که برام میفرستید❤❤🧡💛💚💚