2777
2789
عنوان

نگاش فحشه😂😂😂به علاوه عکس ضرب در مرمری🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 15479 بازدید | 222 پست
عزیزم چه دوست داشتنی و خوردنی هست این پسر ناز ان شالله زودی خوب میشی و به روال قبل برگردین

انشاللله😍

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
اره عزیزم انشاللهالهی حالا شیری یا نه؟ گرفتی؟😁

قربونت برممم💗نازنازیات خوبن؟نی نی جونم داداشیشم خونه نیست بی تابی نمیکنه؟

نه افسر انقد رانندگیم رودوست داشت دعوتم کرد این هفته هم برم😂😆🤭

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

مرمری جان

وقتی این تاپیک رو خوندم اولش عمیقا ناراحت شدم اما بعدش خوشحال

ناراحت شدم بخاطر تجربه سخت فیزیکی و روانی که از سر گذروندی اما واقعا خوشحال شدم که خدا دوباره تو رو به خانواده‌ت بخشیده

امیدوارم روزهای نقاهت برات نرم و آروم بگذره و سالیان سال جمع گرمتون جمع باشه

عزیزممرمری جانوقتی این تاپیک رو خوندم اولش عمیقا ناراحت شدم اما بعدش خوشحالناراحت شدم بخاطر تجربه سخ ...

سلام به روی  ماهت عزیزم

ممنونم از لطفت و دعای قشنگت😍😍😍

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
قربونت برممم💗نازنازیات خوبن؟نی نی جونم داداشیشم خونه نیست بی تابی نمیکنه؟نه افسر انقد رانندگیم رودو ...

فدات شم خوبن شکر

بازم مدرسه و دهن سرویسی های من😂 رادین هر روز میاد منطقی بحث میکنه میگه مامان ببین اون داداشه منه ماله منه پس باید پیش من باشه 😑😑 چرا بردنش مدرسه بگو داداشمو پس بدن😒😒

عاشقتم🤣🤣🤣از بس شیرینی 😅😅 

فدای سرت بلاخره موفق میشی🥰🥰🥰

فدات شم خوبن شکربازم مدرسه و دهن سرویسی های من😂 رادین هر روز میاد منطقی بحث میکنه میگه مامان ببین ا ...

والاکه حق میگه بچممم🥲😂❤️

قربونت برممم:)اونجاخیلی خوش میگذرههه مرمری جونم یه پسری بود اومد باپیکان ردشد یه دست وپاشو ازپنجره داده بود بیرون تکونشونم میداد میگفت فلج منم رانندگیش ازشمابهتره ومن پاشیده بودممم😂اونجاپر آدم عجیب غریب وبامزستتتت😂

والاکه حق میگه بچممم🥲😂❤️قربونت برممم:)اونجاخیلی خوش میگذرههه مرمری جونم یه پسری بود اومد باپیکان ر ...

وای تصورش کزدم مردم از خنده😂😂😂😂

پس حالا حالا یاد نگیر رانندگی رو ک هی بری🤣

سلام مریم خانم خوبین اول خودم رو معرفی کنم فکر نکنم البته منویادتون بیاد. تارا هستم متوجه شدم تصادف ...

سلام‌عزیزم

من حافظم ماهیه یادم نمیمونه 

خوبم الحمدالله خیلی بهترم تازه دامروز اشپزی هم کردم 😍😍😍😍نمیدونی چقدررکیف داد بعد مدت ها

سلام عزیزم خوبی بهتری

سلام گلم مرسی تو خوبی

خیلی بهترم باورت نمیشه دارم آشپزی میکنم 

نمیدونی چقدر لذت بخشه برام 

درسته هنوز نمیتونم خم و راست بشم و فقط میتونم صاف راه برم اونم مسافت های کوتاه رو ولی همینم عالیه مادرمم رفت دیگه تنها شدم بلاخره.

بعد ظهرا همسر کمک میکنه ظرف شستن و جارو برقی و جمع و جور کردن با خودشه

من فقط میتونم آشپزی کنم باورم نمیشه ی روز بخام برا پخت و پز ذوق کنم🤣🤣🤣🤣🤣

سلام گلم مرسی تو خوبیخیلی بهترم باورت نمیشه دارم آشپزی میکنم نمیدونی چقدر لذت بخشه برام درسته هنوز ن ...

خداروهزاربارشکرولی بازمراقب باش خدایی نکرده فشارت پایین نیاد یاکمرت اذیت نشه غذاهای مقوی ام درست کن .حالابخودت سخت نگیرازاوملت ونیمرووآبدوغ خیارشروع کن من روزاول ازآش رشته شروع کردم شوهرم چنان به به چع چه میکرد😂

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
وای تصورش کزدم مردم از خنده😂😂😂😂پس حالا حالا یاد نگیر رانندگی رو ک هی بری🤣

یه خانمیه که چندساله میادخیلی مسن هم هست بعدیه کارایی میکنه جرمیخوره آدم ازدستش وقت آزمون بامن بودافسربهش پشت فرمون بیسکوییت تعارف کرد اینم برداشت خورد😂باخودش قاقالی لی میاره🥲😂

خداروهزاربارشکرولی بازمراقب باش خدایی نکرده فشارت پایین نیاد یاکمرت اذیت نشه غذاهای مقوی ام درست کن ...

فشارم اوکی شد به لطف مامانم😅 یعنی با دمپایی مینشست بالا سرت هر نیم ساعت خوراکی میاورد جرات دلشتی بگی میل ندارم کتک میخوردی

اصلا ن تو کتش نمیرف باییییید میخوردی😂

خلاصه زندم کرد ولی کمرم خیلی اذیته یکم زیاد می ایستم درد میگیره شدید 

اره دقیقا فک کن از فلافل و کو کو شروع کردم تا رسید به ماکارونی یه پیاز پوست میکنم میام میشینم باز یه سیب زمینی یکم دراز میشم بعد برنج میزارم میام میشینم

ب این ترتیب 😁

یه خانمیه که چندساله میادخیلی مسن هم هست بعدیه کارایی میکنه جرمیخوره آدم ازدستش وقت آزمون بامن بوداف ...

وای وای ببین من عاشققققق مسن هام 

دوتا رفیق مسن هم دارم الان گفتی دلم تنگ شد براشون 

من جات بودم کلا گواهی نامه نمیگرفتم😅