چون از پاهام خوشش نمیاد بالای رونم از نوجوانی استرچ مارک داره ، دوبار تا حالا تمام جلسات لیزر رو رفتم اما موهای پاهام رفت منم شیو میکنم اما جوشای ریز ریز میزنه ، دوس داره پاهام لاغر و سفت باشه اما نیست ولی باشگاه میرم و در تلاشم، واقعا چرا اینجوریه من خودمو هرطوری که هستم دوست دارم این بدن منه با هر مشکلی که داره این همه سال منو همراهی کرده، چرا شوهرم بهم حس ناکافی بودن میده اینارو دارم با گریه مینویسم.
دماغ من بزرگه اما من دوسش دارم بخدا هیچ مشکلی باهاش ندارم به صورتم میاد اما همه به خودشون این اجازه رو میدن که تا بحث عمل دماغ میشه بهم میگن دماغتو عمل کن یا چرا عمل نمیکنی؟ منم میگم دماغمو دوس دارم، اما چطور همه به خودشون اجازه میدن راجب مسائل شخصی آدم نظر بدن در صورتی خودم راجب هیچکی نظر نمیدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به شوهرت بگو منم شوهر کارخونه دار مازراتی سوار می خواستم دیگه سوار ماشینت نمیشم
آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین.
خوب لیزرادامخ بده بنظر من حالا اینکه میگه پاهات سفت نیست اره حق با تو پلی پای ک مو داره زیاد جس خوب نمیده خودمم تا وقتی لیزر نکرده بودم یا کامل شیو نبودم شلوارک جلوش نمیپوشیدم
شوهرت حتی واسه شکل پاهاتم تعیین تکلیف میکنه؟ خودش اندامش چطوره در حد رونالدو هستش؟
نه، اما من ازش ایرادی نگرفتم دوسش دارم، اما دلم میشکنه به من اینجوری میگه ، من باهاش هم نظر نیستم خودمو دوس دارم، میگه به پاهات برس ،آخه به استرچ مارکی کخ کهنه شده و دیگه نمیره چجوری برسم؟
مردا متاسفانه اعتماد ب نفس کاذب دارن و حس خود برتری و کمال خاصی تو وجودشونه
اهمیت نده منم رون پاهام بزرگه و سلولیت دارم ولی از اول رو ندادم ب شوهرم هروقت چیزی گفت ب شوخی گفتم شما ب کمال خودت ببخش بردپیت😆 گاهی منم ایراد میگیرم ک فکر نکنه خودش خیلی خفنه
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰
برا دماغ هم کاش من شرایطش داشتم چندین سال همسرم اجازه نداده عمل کنم میدونم عمل کنم چقد زیبا تر میشم ،فکر نکن دماغم پیشش خیلی خاص باشه نه فقط میترس غیر طبعیی زشت یشه