2777
2789
عنوان

شوهرم دوست نداره تو خونه شلوارک بپوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 47 پست
خب شاید دوست ندارهمنم لب بالام کوچیکه اما دلم نمیخواد ژل بزنم

اره دیگه هر کسی یه سلیقه ای داره منم از ژل بدم میاد اخه شوهرم هم متنفره از عملهای زیبایی.

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازش انتظار اینجور حرفی رو نداشتم، دلم شکست، دیگه دوست ندارم شلوارک بپوشم ، فک میکردم با شلوارک س.کس. ...

سعی کن کم نیاری سخته ولی به هیچ وجه کم نیار

زینک بگیر بعد شیو بزن به پاهات هر جور دوست داری بگرد

اگه ضعف نشون بدی فکر میکنه حق با اون بوده

اعتماد به نفست اگه رو ۱۰۰ بود ببرش رو هزار این دفعه

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

من خدا شاهده شاید تو سال دو یا سه بار کلا شلوارک پامه ، همش شلوار پامه ، این حق منه که بهم اینجوری ب ...

نه عزیزم حق داری

مردها تحمل ما رو ندارند.

من انقدرها چیزها بود که دوست نداشتم اصلا تو ذوقش نمی زدم ولی اون نه

نه عزیزم حق داریمردها تحمل ما رو ندارند.من انقدرها چیزها بود که دوست نداشتم اصلا تو ذوقش نمی زدم ولی ...

پیش شوهرم  و تو جامعه حس عروسک خیمه شب بازی بهم دست داده ، که هر کی از راه میرسه میگه اینجوری کن اونجوری کن ، من یه انسان آزادم ولم کنین

سعی کن کم نیاری سخته ولی به هیچ وجه کم نیارزینک بگیر بعد شیو بزن به پاهات هر جور دوست داری بگرداگه ض ...

یه اسپری ضدجوش دارم میزدم به بدنم ، این سری به پاهامم میزنم، زینک هم بعد از شیو امتحان میکنم ، مرسی عزیزم

یه اسپری ضدجوش دارم میزدم به بدنم ، این سری به پاهامم میزنم، زینک هم بعد از شیو امتحان میکنم ، مرسی ...

خوبه عزیزم دیگ غصه نخور

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

منم نه زاییدم ن چیزی ولی ترک پوستی دارم رو بازوم یکمی هم پشت کمرم

من دوسال زبان خوندم فقط خوندم و خوندم که برا خودمو شوهرم آینده بهتری بسازم چاق شدم بدنم ترک خورد اما مثل اینکه تلاش های منو یادش رفته فقط ترکارو میبینه 

پیش شوهرم و تو جامعه حس عروسک خیمه شب بازی بهم دست داده ، که هر کی از راه میرسه میگه اینجوری کن اون ...

باور کن تمامش جفنگه که میگن همدیگه رو قضاوت نکنید. عهد قاجار یه چشم و ابروی قشنگ داشتی و چاق بودی تموم بود😂. الان تمام اجزاء بدنت رو با سلبریتیها مقایسه می کنند. اهمیت نده

آدما همینن عوضم نمیشن تو باید قوی تر بشییا نشنیده بگیر جواب نده یا ضایع شون کن بشینن سر جاشون اتفاقا ...

تو ژاپن به بچه ها یاد میدن که فقط درصورتی میتونین از یک نفر انتقاد کنید که اون بتونه مشکل رو تو سه ثانیه برطرف کنه مثلا برگ درختی رو لباسش افتاده باشه و تو بهش بگی و اون برداره، در غیر این صورت شما اصلا اجازه ی انتفاد از کسی رو نداری ، حالا اطرافیان من...